Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!
Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!
Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!
Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!
Fijne feestdagen en een wise nieuwjaar!

Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen willen we hierbij alle opdrachtgevers, partners, ambassadeurs en fans bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zonder jullie kunnen we niet doen wat we het allerliefste doen, namelijk bedrijven continu op voorsprong zetten bij het digitaal realiseren en overtreffen van de business ambities. Namens ons hele team, heel erg bedankt! We hopen dat je zult genieten van de komende feestdagen en wensen je alvast een spetterende jaarwisseling!

Het jaar in vogelvlucht

Met de feestdagen voor de deur kunnen wij terugkijken op een fantastisch jaar. Zo mochten we weer samenwerken aan uitdagende ambities wat heeft geresulteerd in 8 prestigieuze nominaties/awards. Met maar liefst 15 nieuwe Digital Brains hebben we het team verder kunnen uitbouwen en versterken. Daarnaast hebben we een unieke multidisciplinaire agile werkwijze ontwikkeld, niet alleen gericht op onze organisatie maar ook hoe de opdrachtgever agile kan zijn, denken en handelen. In het laatse kwartaal van dit jaar hebben we intrek genomen in onze eigen hagelnieuwe HQ. Met de integratie van alle bedrijfsprocessen in één ERP/Business Intelligence systeem hebben we de laatste belangrijke doelstelling van afgelopen jaar succesvol ingevuld. Hopelijk kijk jij terug op een net zo succesvol jaar en ga je een fantastisch 2017 tegemoet.

Deel deze blog!

We staan voor je klaar

We staan voor je klaar

Ondanks dat ook wij gaan genieten van de feestdagen, sluiten we onze deuren rondom deze dagen niet. We staan dus zoals je van ons gewend bent voor je klaar. 

Neem contact op

Klanten over ons

Mandy Schild van Demarec OilQuick Challenge

Adwise heeft onze merkbekendheid in een technische nichemarkt vergroot, met slimme digital marketing en een effectieve en vooral leuke samenwerking!

Mandy Schild
Demarec OilQuick Challenge
Review van Demarec over Demarec OilQuick Challenge

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL