Eenvoudig solliciteren met Lead Ads van Facebook

Begin dit jaar schreef ik een blog over de mogelijkheden die Facebook recruiters te bieden heeft. En nog niet zo lang geleden introduceerden wij vanuit Recruitmentwise de “Job carrousel”, een effectieve manier om op Facebook maar liefst 5 vacatures in één advertentie te tonen.

Nu lijkt het er wederom op dat Facebook met een nieuwe tool gaat komen die ook voor recruiters weer uitermate handig zou kunnen zijn: Lead Ads.

Met Lead Ads maakt Facebook het invullen van een (sollicitatie)formulier supersimpel. Want op basis van de gegevens die Facebook al van je heeft kun je in slechts twee tikjes bepaalde gegevens doorsturen naar de adverteerder (en dat zou jij als recruiter dus ook kunnen zijn). Zo kunnen geïnteresseerden kandidaten jou dus bijvoorbeeld ook al in twee tikjes hun e-mailadres of hun telefoonnummer doorsturen zodat er direct contact op kan worden genomen of een job alert kan worden aangemaakt. 

Op dit moment wordt de nieuwe feature nog onder een relatief kleine groep gebruikers getest. Ook wordt er nog goed gekeken of er geen privacywetten worden overtreden. Maar één ding is zeker: zodra Lead Ads beschikbaar komt voor een breder publiek zullen we de mogelijkheden die deze tool voor recruitment biedt zeker nader gaan verkennen!

Deel deze blog!

Wil je ook alles weten over de mogelijkheden van Facebook voor recruitment?

Wil je ook alles weten over de mogelijkheden van Facebook voor recruitment?

Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Klanten over ons

Mark Abbes van Mijn Qredits

Al in 2012 ontstond het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu succesvol gerealiseerd

Mark Abbes
Mijn Qredits
Review van Qredits over Mijn Qredits

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL