Tom & Steven delen hun kennis van innovatieve omnichannel marketing en het toepassen van UX in een digitale strategie, tijdens E-commerce Live!

E-commerce Live is één van de meest toonaangevende e-commerce events van de Nederlandse bodem. Het event vindt plaats op 30 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Met meer dan 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s is E-commerce Live hét event om je onder te laten dompelen in de wereld van e-commerce. 

Op E-commerce Live hoor je alles over e-commerce strategy, cross border, digital marketing, conversion, fulfillment, tech en payment, van bekende merken en organisaties. Op het podium staan decision makers van grote A-merken en inspirerende gasten. Aan de round table sessies ga je in gesprek met bedenkers, consultants uit het werkveld. 

On stage: Head of Stragegy Steven & Head of UX & CRO Tom van Adwise - Your Digital Brain

Innovatieve oplossingen die elke omnichannelspeler zou moeten implementeren

Steven neemt je in zijn sessie mee in de thema's die belangrijk zijn voor alle omnichannelspelers. Zoals het meetbaar maken van offline verkopen door online inspanningen tot dynamic pricing, personalisatie voor lokale vestigingen en schaalbare local advisertising bij een groeiend aantal vestigingen. Dit doet hij aan de hand van award-winning cases en innovatieve oplossingen uit de praktijk. 

User testing in je digitale strategie

Het conversiepercentage van je e-commerce platform verdubbelen? Test het met je gebruikers door middel van user testing! User testing is de meest leerzame vorm van gebruikersonderzoek. Het is belangrijker dan ooit en een onderdeel dat niet in je online strategie mag ontbreken. Tom neemt je in zijn sessie mee in de wereld van user testing, hij laat je zien wat het is, hoe je het uitvoert en wat je met de resultaten doet. 

Deel deze blog!

Zien we jou tijdens E-commerce Live?

Zien we jou tijdens E-commerce Live?

Bezoek ons tijdens één van onze sessies! Wil je niet wachten tot E-commerce Live! en eerder met ons kennis maken?

Spar vrijblijvend met ons

Klanten over ons

 Mitchel oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Nu we het effect van online campagnes op onze fysieke winkels kunnen zien, hebben we keihard bewijs voor het échte rendement van o.a. Google AdWords.

Mitchel oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL