Challenge us
menu

Wij zijn aanwezig bij E-commerce Live!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Wij zijn aanwezig bij E-commerce Live

Op 26 juni stroomt de Beurs van Berlage in Amsterdam weer vol voor E-commerce Live, het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Met ruim 1500 bezoekers en meer dan 100 uiteenlopende sessies, round tables, panels en demos een must-go voor grote retail en e-tail spelers en start-ups. Natuurlijk kunnen wij op dit event niet ontbreken en delen wij onze kennis. Zien wij jou daar?

Sessie: Digital commerce in 2025 door de ogen van de consument

Steven Keuper | Adwise - Your Digital Brain

Steven is als head of strategy verantwoordelijk voor het digital strategy domein van Adwise. Hij helpt organisaties business cases te ontwikkelen, uit te voeren en te bewaken. Van directieniveau tot aan digital specialisten. Steven neemt je in zijn sessie mee door een toekomstvisie van digital commercie en hoe de winkelende consument eruit ziet in 2025. Opkomende digitale technologien en innovaties als AI, voice, blockchain, drones en chatbots gaan het digital commerce landschap de komende jaren compleet veranderen. De rol van merken, retailers en marketplaces wordt hierdoor in grote mate benvloed. Steven inspireert je in zijn sessie om belangrijke stappen richting de toekomst te zetten!

De sessie is om 10:40 uur, stage 7

Sessie: Kees Smit Tuinmeubelen & Datatrics: een conversieverhoging van 32% door het toepassen van customer journey personalisatie

Joris Kroes | Adwise - Your Digital Brain &

Jelmer Pepping | Datatrics

Bezoekers van de showrooms van Kees Smit Tuinmeubelen kunnen rekenen op een persoonlijk advies van de medewerkers. Deze persoonlijke aandacht is nu ook naar de webshop doorvertaald. Door het personaliseren van de customer journey met Datatrics, wordt de online consument van een relevant advies & een aanbod afgestemd op zijn/haar individuele behoefte voorzien. Met als resultaat een conversiestijging van 32%.

De sessie is om 16:40 uur, stage 5

Roundtable sessies

Naast podium presentaties is er op E-commerce live ook een programma met Roundtable sessies. Je schrijf je in op tafels met onderwerpen die je interesseren en praat mee over uitdagingen en innoverende oplossingen. D uitgelezen kans om jouw uitdagingen te bespreken met experts uit de business! Adwise faciliteert roundtable sessies met de volgende topics:

  • Amazon: onmisbaar in jouw e-commerce strategie door Jurre Oosterwechel en Steven Bodde

    In o.a. Amerika en Duitsland vindt bijna 1 van de 2 online aankopen plaats via Amazon. Enorm bereik binnen handbereik zou je zeggen, maar dan wel met een goede en professionele Amazon strategie. Deze presentatie neemt je in vogelvlucht mee door de wereld van Amazon en geeft je waardevolle insights voor succesvolle verkoop en advertising op dit steeds harder groeiende e-commerce platform.

    14:55 uur en 15:30 uur, Roundtable: 20
  • 100% organische groei voor HG door focus op Search Intent door Marijn ten Bulte

    Waarom rankt HG niet op probleemgerichte zoektermen waar wij de oplossing voor bieden? Dit was een van de vragen waarmee Robbert Klaassen, Marketingmanager van HG, bij Adwise kwam. Samen met HG hebben we vanaf dat moment een SEO-strategie neergezet waarbij search intent leidend is. Hoe en waarom dit voor HG zo goed heeft gewerkt, ontdek je in deze roundtablesessie.

    13:40 uur en 14:20 uur, Roundtable: 20

Zien we jou op E-commerce Live?

Wij verwelkomen je graag tijdens E-commerce Live, onze sprekers en consultants zijn aanwezig en helpen je graag bij al je e-commerce uitdagingen. Wil je meer weten over E-commerce Live, onze sessies of alvast een koffie moment plannen met onze consultants? Laat het ons weten!

Meer weten?

Wil jij ook aan de slag met influencer marketing, social video of Facebook advertising? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24