Dynamic remarketing module voor Magento

Afgelopen week heeft Adwise de ontwikkeling van de module ‘dynamic remarketing’ voor Magento afgerond. De module is beschikbaar in de Magento store en gratis te downloaden. De ontwikkelde module is bedoeld voor degene die gebruik wil maken van de recent uitgerolde functionaliteit binnen Google Adwords: dynamic remarketing.

Dynamic remarketing
Dit is een nieuwe functionaliteit die recent is uitgerold voor adwords campagnes. Het is een vorm van remarketing waarbij net als reguliere remarketing bezoekers kunnen worden ‘achtervolgd’ met banners, maar dan dynamische banners die automatisch relevant aanbod laten zien.

In de banners komen automatisch producten terug die die de bezoeker heeft bekeken, maar ook producten die uit dezelfde categorie komen. Zo worden bezoekers herinnerd aan de webshop en de producten die ze hebben bekeken, maar worden er ook nieuw producten voorgesteld die ze misschien interesseren. Heel relevant dus! Dit zorgt voor een hoge kans op doorklik en conversie. Dit is ook iets wat we terugzien in de campagnes die we op dit moment al draaien. Zie voor meer informatie ons eerdere artikel over dynamic remarketing.

De module
De module is ontwikkeld om het webshop-eigenaren eenvoudig te maken het tracking script van Google te implementeren binnen de magento shop. Het tracking script is één van de vereisten om een dynamic remarketing-campagne op te kunnen zetten. Door de installatie- en configuratiestappen in de module te doorlopen, wordt op de webshop de javascript code op een juiste wijze geïmplementeerd. Vervolgens kunt u aan de slag met het opzetten van de campagne.

In plaats van veel uitzoek werk integreert u met deze module in een paar eenvoudige stappen het tracking script en bent u in staat een dynamic remarketing campagne op te zetten.

Wilt u meer informatie over de module of over het opzetten van een dynamic remarketing campagne, neem dan contact op met 1 van onze adviseurs.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Meest succesvolle vroegboek campagne ooit

Oad
Review van Oad over Oad

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL