Dutch Search Awards: 14 nominaties voor Adwise

Adwise is maar liefst 14 keer genomineerd voor de Dutch Search Awards 2017. De nominaties erkennen de prestaties van de beste Nederlandse bureaus in search marketing. Naast 12 nominaties voor cases in verschillende campagne categorieën maakt Adwise ook kans op een award in de categorie: Beste Agency én Beste Consultant: Nick Oltvoort, digital advertising marketeer bij Adwise.

Excellentie op gebied van Search Marketing

Adwise maakt met 14 nominaties in 10 categorieën kans op een award:

  • SEO campagne (3): Atkins, BEBO parket & Huidarts
  • PPC campagne (2): Elektramat & Kees Smit Tuinmeubelen
  • Lokale campagne (2): United Retail & Universiteit Twente
  • Search in Retail: Koffergigant
  • Search in Travel: OAD
  • Social advertising campagne: Het Verzet Kraakt
  • Bing campagne: Kees Smit Tuinmeubelen
  • Display campagne: Kees Smit Tuinmeubelen

Publieksstem: beste agency en beste consultant van het jaar

In de categorieën Beste Agency en Beste Consultant van het jaar mag het publiek meestemmen op de favoriete genomineerden. De stem periode is voorbij en donderdag 23 november worden de winnaars van de Dutch Search Awards feestelijk bekend gemaakt in Amsterdam. 

Jeroen ter Laak, oprichter en CMO van Adwise is trots op de nominaties:
“Het is erg mooi om te zien dat ons werk ook door de jury van de Dutch Search Awards erkend wordt. Het is een bijzonder mooie vorm van waardering voor ons enthousiaste team, het harde werk en de impact die wij leveren voor onze klanten. Dit hadden wij uiteraard niet kunnen bereiken zonder de mooie opdrachtgevers waar wij voor mogen werken”.

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards zet excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights. Voor marketingbureaus en professionals dé kans om hun beste werkzaamheden en oplossingen te laten zien. Een professionele vakjury buigt zich over de ingezonden cases. De uitreiking van de awards vindt plaats op 23 november in B. Amsterdam.

Meer informatie: https://dutchsearchawards.nl

Deel deze blog!

Volgend jaar een award met jouw case?

Volgend jaar een award met jouw case?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We brengen graag in kaart hoeveel rendement er voor jouw organisatie te behalen valt! 

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Anita Fluks van Moteq

Adwise heeft voor alle facetten in het proces de juiste specialisten in huis. Kwalitatief, betrouwbaar en de teugels strak in handen. In relatief korte tijd hebben ze een prachtige website gerealiseerd waar we trots op zijn!

Anita Fluks
Moteq
Review van Moteq over Moteq

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL