Bezoek ons tijdens Digital Marketing Live!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Bezoek ons tijdens Digital Marketing Live

Bezoek ons tijdens Digital Marketing Live!

Op donderdag 27 juni vindt de achtste editie van Digital Marketing Live plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het jaarlijkse event voor digital marketing professionals. Ook wij zijn erbij. Laat je inspirerend door onze experts! Sessie: Rake content creren, hoe doe je dat?

Door: Marieke Bakker | Adwise - Your Digital Brain

Marieke Bakker heeft ruim 10 jaar ervaring in digitale marketing voor internationale topmerken. Als Head of Concept & Content helpt zij opdrachtgevers met contentmarketing strategien, creatieve concepten en branding vraagstukken. In haar sessie 'Rake content creren, hoe doe je dat?' neemt Marieke je mee in het belang van sterke content. In het huidige medialandschap is het namelijk steeds moeilijker om jouw boodschap in beeld te krijgen bij de doelgroep. Zeker nu de algoritmes van zoekmachines en social media platformen alsmaar veranderen. Om op te vallen moet content oprechter, creatiever en persoonlijker zijn!

De sessie is om 10:40 uur, stage 7
Sessie: Van onderbuikgevoel naar strategisch e-mailplan: zo word je succesvol binnen 2 jaar!

Door: Jasmijn Hemersma | Adwise - Your Digital Brain en
Marlies Kamphuis | Kees Smit Tuinmeubelen

Doordat e-mailmarketing bij Kees Smit Tuinmeubelen in het begin op onderbuikgevoel werd ingezet, scoorde het beneden verwachting. Daarom ontwikkelden ze, samen met Adwise, een strategisch plan voor de komende twee jaar. Hieruit volgde een gerichte aanpak voor het versturen van nieuwsbrieven en zijn diverse relevante e-mailcampagnes opgezet. Het resultaat: de database is met ruim 260% gegroeid en de omzet uit e-mail met meer dan 400%! Marlies en Jasmijn delen het succesverhaal tijdens deze presentatie.

De sessie is om 13:20 uur, stage 6

Roundtable sessies

Naast podium presentaties is er op Digital Marketing Live! ook een programma met Roundtable sessies. Je schrijf je in op tafels met onderwerpen die je interesseren en praat mee over uitdagingen en innoverende oplossingen. D uitgelezen kans om jouw uitdagingen te bespreken met experts uit de business! Adwise faciliteert roundtable sessies met de volgende topics:

  • Verdubbel je conversie met user testing door Tom de Haas

    Focus on the user and the rest will follow. Testen met gebruikers is een essentieel onderdeel voor een renderend platform. User testing is belangrijker dan ooit, het is de meest leerzame vorm van gebruikersonderzoek. In deze sessie laat ik zien wat user testing is, hoe je het verantwoord uitvoert, wat best practices zijn en hoe het je helpt om het conversiepercentage van je digitale platformen te verdubbelen.

    13:40 uur en 14:20 uur, Roundtable: 9

  • Waarom segmentatie en profielverrijking essentieel zijn voor datagestuurde e-mailmarketing door Jasmijn Hemersma

    Weten waarom dataverzameling essentieel is voor je e-mailmarketing? Tijdens deze Roundtable sessie staan we stil bij de verschillende methodes die je kunt toepassen om je klant ng beter te leren kennen. Ook toont Jasmijn innovatieve cases waarmee op een creatieve manier profielen verrijkt kunnen worden. Je klant beter leren kennen = relevanter mailen = betere resultaten!

    14:55 uur en 15:30 uur, Roundtable: 9

Zien we jou op Digital Marketing Live?

Wij verwelkomen je graag tijdens Digital Marketing Live, onze sprekers en consultants zijn aanwezig en helpen je graag bij al je digital marketing uitdagingen. Wil je meer weten over Digital Marketing Live, onze sessies of alvast een koffie moment plannen met onze consultants? Laat het ons weten!

Meer weten?

Wil jij ook aan de slag met influencer marketing, social video of Facebook advertising? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op!

Neem contact op