De week van Carmen

Carmen is Office manager bij Adwise. Zij neemt je graag mee tijdens haar werkweek! Lees van dag tot dag waar zij mee bezig is geweest van het ontvangen van bezoek tot het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie en het organiseren van een interne fotoshoot.

Maandag

Deze dag begint altijd met het opruimen van de restanten van de vrijdagmiddagborrel, bijvullen van de koelkast en het uitruimen van de vaatwassers. Op maandag hebben de squads hun sprint meetings, dus zijn er in het algemeen weinig klantbezoeken. Na de lunch is het tijd voor de mailbox. Algemene vragen, aanvragen, verzoeken, alles wordt in behandeling genomen. Tussendoor neem ik de inkomende telefoontjes aan. We houden bij waarover mensen bellen, en dit analyseren we periodiek om te kijken hoe we de service kunnen optimaliseren.

Dinsdag

Dinsdag is het zoals ik het noem: ‘de nationale bezoek-Adwise dag’. De dinsdag is veruit de drukste dag qua klantbezoeken. De hele dag door ontvang ik bezoek en zorg ik ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Ook is er een training vanuit de Adwise academy, dus zorg ik dat er op tijd voldoende koffie, thee en water klaar staat.

Daarna hebben we de organisatie retrospective. Met vertegenwoordigers van alle squads kijken we terug op de afgelopen sprint: wat ging goed en blijven we doen, en wat kan beter? Het is mooi om te zien hoe alle squads hun weg vinden in de agile werkwijze. 

Woensdag

Woensdag is officieel mijn vrije dag en ben ik Office manager van mijn gezin ;-). 

Donderdag

Donderdag is het tijd voor de koffie bestelling, er gaat hier héél wat koffie doorheen. Gemiddeld bestel ik zo’n 12(!) kilo koffiebonen per week. Daarnaast komt onze fotograaf vandaag foto’s maken van onze nieuwe collega’s. Er zijn de afgelopen tijd 15(!) nieuwe collega’s gestart. Ik zorg er o.a. voor dat de fotograaf wordt ingepland, de ruimte is gereserveerd, er wordt geholpen bij de opbouw van het decor, lunch voor de fotograaf en dat iedereen wordt ingepland. Een leuke, volle dag!

De week van Carmen

Vrijdag

Volgende week zijn er vier collega’s jarig, dus ik zorg ervoor dat er alvast kaartjes geschreven en gepost worden. Dit meld ik voor de zekerheid nog even aan het betreffende squad, zodat collega's van de jarige de werkplek kunnen versieren. Ook gaan er volgende week twee websites live en we vinden het leuk om de betreffende opdrachtgever dan iets feestlijks te geven om ze te feliciteren. Ook bestel ik vandaag een pakketje met wat lekkere dingen voor een collega die een huis gekocht heeft en een cadeau voor een collega die vader is geworden. Verder bereid ik de maandborrel voor en zorgen we ervoor dat er wat lekkers bij de borrel is. Verder check ik nog even de bestellingen voor de Sligro en de supermarkt voor volgende week. We sluiten de dag af met de maandborrel waarin we weer worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, en dan tijd voor weekend!

Meer over de collega's van Carmen?

Wil je weten wie al die leuke en gezellige collega's van Carmen zijn? Lees meer over Adwise of bekijk het hele team. Allemaal mensen die enthousiast worden van het resultaat dat ze voor opdrachtgevers behalen en een passie voor digital hebben. Wil jij graag collega van Carmen worden? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Deel deze blog!

Wil jij weten hoe jouw week bij Adwise eruit kan zien?

Wil jij weten hoe jouw week bij Adwise eruit kan zien?

Neem contact met mij op en ik vertel je er alles over.

Contact opnemen

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

Met deze case is slim ingespeeld op intrinsieke behoeftes en stimuleren wij onze trouwe volgers op een natuurlijke manier om over te gaan tot een product aankoop. Zowel online als offline in onze webshop.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL