De marketeer van de toekomst worden en blijven, Snapchat gooit user interface om en luistert Facebook altijd mee?

In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Evelien Knippers, Koen Kranenberg en Jeroen Roozendaal je bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #9:

Een bijzondere aflevering want dit keer met publiek! Een groep marketeers van NIMA Regio Oost waren op bezoek om kennis op te doen en mee te praten over het thema van deze podcast: de marketeer van de toekomst. Hoe zorg je dat je als marketeer toekomstproof bent en blijft? En welke rol speelt de marketeer van de toekomst in organisaties? 

En verder: tegenslagen voor Snapchat. De app is te moeilijk en wordt gebruiksvriendelijker, kwartaalcijfers vallen weer tegen en de verkoop van de Spectacles blijft fors achter. Gaan ze het redden? En steeds meer gebruikers maken zich zorgen over de Facebook-app, deze lijkt permanent mee te luisteren met gebruikers. Het komt net iets te vaak voor dat men advertenties geserveerd krijgt op basis van gesprekken en gebruikers worden argwanend.

Hosts: Jeroen Roozendaal, Niels Hobert, Evelien Knippers en Koen Kranenberg

Beluister deze podcast hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Android

Android-telefoon beschikken niet standaard over een podcast-app, maar er zijn genoeg alternatieven te vinden in Google Play.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Cynthia Kuipers van Pure Energie

De strategische samenwerking en de deskundige aanpak zijn direct terug te zien in de verbeterde resultaten.

Cynthia Kuipers
Pure Energie
Review van Pure Energie over Pure Energie

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL