Nieuw: Apply with LinkedIn plugin/button

LinkedIn heeft afgelopen week een nieuwe applicatie geïntroduceerd, Apply With LinkedIn. De naam zegt het al: solliciteren met LinkedIn. Een snelle en toegankelijke applicatie om online te solliciteren. Vele organisaties, waaronder Adwise, hebben deze applicatie inmiddels al ingezet.

Hoe werkt Apply with Linkedin?

Apply With LinkedIn werkt heel eenvoudig. De gratis plugin wordt op de website geïmplementeerd. Bij de vacature wordt een Apply-With-LinkedIn-button geplaatst. Kandidaten solliciteren vervolgens met één klik op de button met hun LinkedIn profiel. Standaard ontvangt de werkgever de sollicitatie per e-mail. Ook bestaat er de mogelijkheid om de sollicitaties te integreren in recruitmentsoftware en dus direct naar een database te sturen. LinkedIn biedt verschillende aanvullende functionele opties, zoals de mogelijkheid voor een kandidaat om een persoonlijke brief toe te voegen. 

Video:

 

Live voorbeeld:
Vacature PHP programmeur bij Adwise Internetmarketing

Gemakkelijk en snel solliciteren

Een groot voordeel is dat deze manier van solliciteren voor werkzoekenden heel snel en eenvoudig werkt. Werkgevers kunnen hiermee de drempel voor kandidaten om te solliciteren flink verlagen. Geen lange sollicitatieformulieren en passief werkzoekenden worden eerder overgehaald toch een sprong te wagen. Verder kunnen sollicitanten gemakkelijk hun inzendingen managen in hun LinkedIn account. 

Zelf integreren binnen de website

Op de website van LinkedIn is alle informatie beschikbaar die nodig is om de applicatie te kunnen installeren. Mocht u hulp nodig hebben of de plugin/button willen laten installeren door Adwise, neemt u dan contact met ons op.

 

Auteur: Marloes Karman
Lees meer over: Arbeidsmarktcommunicatie, e-recruitment, Social Media 

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Het gebruik van de backend van Sooqr is vrij eenvoudig. We zien nu al een sterke verbetering in onze zoekfunctie met de periode voordat Sooqr geïmplementeerd was.

Killian Kuipers
Carnavalsland
Review van Carnavalsland over Carnavalsland

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL