Twee nominaties voor de Google Premier Partner Awards 2018!

Voor het derde jaar op rij zijn wij genomineerd voor de prestigieuze Google Premier Partner Awards, gehost door Google Partners. De Premier Partner Awards zijn in het leven geroepen om innovatie in digital marketing te eren op het gebied van Search, Mobile, Video, Display, Shopping en Growing Business Online. De nominaties zijn een erkenning voor de prestaties van de beste digital marketing bureaus in heel Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA).

Categorie: Display Innovation

Samen met opdrachtgever Continu, intermediair voor bouw en industrie hebben wij een nominatie in de categorie ‘Display Innovation’ ontvangen. De case laat zien hoe innovatieve e-commerce technieken zijn toegepast binnen recruitment. Op basis van dynamic remarketing en enhanced e-commerce is Continu in staat nóg relevantere remarketing campagnes voor openstaande vacatures te tonen en de kwaliteit van sollicitaties ook na een sollicitatie effectief door te meten.

Categorie: Mobile Innovation

In de categorie ‘Mobile Innovation’ zijn we genomineerd met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen. In deze case is op een omnichannel beleving gecreëerd en op unieke wijze offline data ingezet om online campagnes te optimaliseren.

Over Google Partners

Aan de Google Premier Partner Awards kunnen bedrijven met een Premier Partner badge deelnemen. De Partner-status laat zien dat de digital agency kwalitatief goede resultaten behaalt voor de opdrachtgevers en dat zij meerdere gecertificeerde specialisten in dienst heeft. De premier badge is de hoogste categorie om als partner van Google te ontvangen. Dit is een bevestiging dat de organisatie voldoet aan de prestatie vereisten die Google stelt. Adwise is door Google aangewezen als Premier Partner en heeft door deze status een streepje voor bij Google. Wij krijgen niet alleen meer ondersteuning, maar ook eerder toegang tot nieuwe functies en oplossingen. Deze oplossingen kunnen wij hierdoor direct inzetten voor onze opdrachtgevers. 

De uitreiking

De uitreiking vindt plaats op 17 oktober in Dublin. Meer info en de andere genomineerden zijn te bekijken op de speciale website: https://premierpartnerawards.withgoogle.com/en_gb/finalists

Deel deze blog!

Wat is jouw uitdaging?

Wat is jouw uitdaging?

Wij zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Sylvana Theeboom van X-Two Fashion

Adwise helpt ons met hun Agile aanpak snel in te spelen op de veranderende markt om zo altijd het beste rendement te realiseren uit bestaande en nieuwe kanalen

Sylvana Theeboom
X-Two Fashion
Review van X-Two Fashion over X-Two Fashion

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL