Adwise nu ook geaccrediteerde professional Bing

Adwise is sinds 16 mei 2013 een officieel geaccrediteerde professional binnen Bing Ads. Om deze accreditatie te kunnen behalen hebben onze specialisten het “Accredited Professional program” doorlopen waarbij er alles is geleerd over de advertentiemogelijkheden van Bing. Deze accreditatie en kennis stelt ons in staat om advertentie campagnes in de zoekmachine Bing op te starten en te optimaliseren.

Hoe zijn we een geaccrediteerd professional geworden?

Binnen ons team zijn er meerdere specialisten die zich bezig houden met Bing adverteren. Om onze kennis op dit gebied verder te verbeteren hebben we recentelijk het “Accredited Professional Program” doorlopen. Hiervoor hebben onze specialisten alles geleerd over Bing adverteren en zoekmachinemarketing in een speciaal trainingsprogramma van Bing. Deze kennis is getest in het “Accredited Professional” examen, welke met succes is afgelegd. Hierdoor mogen we het officiële logo plaatsen en zijn we opgenomen in de ledenlijst van Bing.

Doordat wij onze kennis hebben vergroot met betrekking tot Bing adverteren en tot geaccrediteerd professional zijn benoemd, zijn wij op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen van Bing. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om optimale campagnes op te starten en te optimaliseren voor een maximaal resultaat. Ook is Adwise één van de weinige bedrijven in Nederland die een geaccrediteerd professional is.

Bent u geïnteresseerd in het opstarten van een Bing campagne? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Spar met ons verder!

Klanten over ons

Mitchel Oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Continue optimalisatie vanuit de gebruikers en snel schakelen in het proces had een grote impact op het behalen van onze ambitieuze doelstelling

Mitchel Oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL