Adwise zes keer genomineerd voor de European Search Awards

Adwise - Your Digital Brain is zes keer genomineerd voor de European Search Awards. De European Search Awards zetten excellentie in SEO, PPC, Digital & Content in Europa in de spotlights. Adwise is dit jaar genomineerd voor hun werk met United Retail, FixjeiPhone en Kees Smit Tuinmeubelen. Ook is de organisatie in de race voor de titel ‘best PPC agency large’.

Best local campaign

In de categorie ‘best local campaign’ heeft Adwise een nominatie in de wacht gesleept voor de lokale advertising strategie. Voor United Retail (de franchiseorganisatie die de formules Electro World en Witgoed Specialist exploiteert) creëerde Adwise een slimme lokale strategie om meer winkelbezoeken voor 320 franchisenemers te realiseren. Dit resulteerde in een totaal oplossing met een grote positieve impact voor alle franchisers.

Best low budget campaign en Best SEO campaign

Daarnaast is de campagne van FixjeiPhone genomineerd in de categorieën ‘best low budget campaign’ en ‘best SEO campaign’. FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Het doel van FixjeiPhone is om als autoriteit in de markt gezien te worden. Om deze reden is gekozen voor een relevante linkbait/viral strategie. Met deze strategie heeft de organisatie door de juiste voorbereiding, de nieuwe iPhone XS én een nacht doorhalen gezorgd voor: 1.400+ backlinks, 170.000+ YouTube views en 4.000+ referral traffic in slechts één week tijd.

Best use of data en Best mobile campaign

De omnichannel campagne voor Kees Smit Tuinmeubelen heeft een nominatie opgeleverd in de categorieën ‘best use of data’ en ‘best mobile campaign’. In deze case is op innovatieve wijze data afkomstig ingezet om online campagnes te optimaliseren. Adwise creëerde zo een optimale omnichannel beleving.

Best PPC agency large

Tenslotte is Adwise samen met tien gerenommeerde internationale spelers in de race voor de titel ‘best PPC agency large’.

Op 20 juni 2019 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de ceremonie in Boedapest, Hongarije. Meer informatie: https://www.europeansearchawards.com/.

Deel deze blog!

Wat is jouw uitdaging?

Wat is jouw uitdaging?

Wij zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Als allround marketing partner heeft Adwise zich keer op keer bewezen. Proactief meedenken en kennis op meerdere gebieden heeft geleid tot een zeer succesvolle en vruchtbare samenwerking!

Roman Bosch
Partly
Review van Partly over Partly

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL