Adwise is nu ook Google Data Studio certified

Afgelopen week heeft Adwise de lijst met behaalde kwalificaties uitgebreid met de Google Data Studio productcertificering. Daarmee zijn we één van de weinig bureau’s in Nederland die alle productcertificeringen van het Google Analytics Certified Partner-programma in huis hebben.

Google Data Studio

Met Google Data Studio kan op eenvoudige wijze data worden omgezet in krachtige visualisaties. Zo kun je bijvoorbeeld je Google Analytics account koppelen met Data Studio om de daar beschikbare data om te zetten in een eenvoudig te lezen en interactief (management)dashboard. Sinds kort is Google Data Studio gratis toegankelijk voor alle gebruikers van Google, waarmee het bedrijf de strijd aangaat met andere dashboarding tools, zoals Klipfolio en Geckoboard.

Certificering

Alleen bureau’s die eerder de Google Analytics certificering hebben behaald mogen deelnemen aan het certificeringsprogramma voor Google Data Studio. Er moesten diverse praktijkcases en een examen worden gemaakt. Bij de praktijkcases werd niet alleen gekeken naar kennis van de mogelijkheden, maar ook naar de wijze waarop nieuwe inzichten voor de gebruiker van het dashboard werden gecreëerd. Op die manier worden de deelnemers getest op diepgaande kennis van Data Studio.

Productcertificeringen

Als één van de weinige bureau’s in Nederland beschikt Adwise over alle mogelijke productcertificeringen voor Google Analytics Certified Partners (GACP). Naast de certificering voor Google Analytics zelf is Adwise ook gecertificeerd voor Google Tag Manager, Google Optimize en nu dus ook voor Google Data Studio.

Deel deze blog!

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt?

 

Spar vrijblijvend met ons

Klanten over ons

Cynthia Kuipers van Pure Energie

De strategische samenwerking en de deskundige aanpak zijn direct terug te zien in de verbeterde resultaten.

Cynthia Kuipers
Pure Energie
Review van Pure Energie over Pure Energie

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL