Challenge us
menu

Adwise is nu ook Google Data Studio certified

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Afgelopen week heeft Adwise de lijst met behaalde kwalificaties uitgebreid met de Google Data Studio productcertificering. Daarmee zijn we n van de weinig bureaus in Nederland die alle productcertificeringen van het Google Analytics Certified Partner-programma in huis hebben.

Google Data Studio

Met Google Data Studio kan op eenvoudige wijze data worden omgezet in krachtige visualisaties. Zo kun je bijvoorbeeld je Google Analytics account koppelen met Data Studio om de daar beschikbare data om te zetten in een eenvoudig te lezen en interactief (management)dashboard. Sinds kort is Google Data Studio gratis toegankelijk voor alle gebruikers van Google, waarmee het bedrijf de strijd aangaat met andere dashboarding tools, zoals Klipfolio en Geckoboard.

Certificering

Alleen bureaus die eerder de Google Analytics certificering hebben behaald mogen deelnemen aan het certificeringsprogramma voor Google Data Studio. Er moesten diverse praktijkcases en een examen worden gemaakt. Bij de praktijkcases werd niet alleen gekeken naar kennis van de mogelijkheden, maar ook naar de wijze waarop nieuwe inzichten voor de gebruiker van het dashboard werden gecreerd. Op die manier worden de deelnemers getest op diepgaande kennis van Data Studio.

Productcertificeringen

Als n van de weinige bureaus in Nederland beschikt Adwise over alle mogelijke productcertificeringen voor Google Analytics Certified Partners (GACP). Naast de certificering voor Google Analytics zelf is Adwise ook gecertificeerd voor Google Tag Manager, Google Optimize en nu dus ook voor Google Data Studio.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23