Adwise is Google Tag Manager Certified Partner

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Afgelopen maand is Adwise als n van de weinige Nederlandse bureaus officieel Google Tag Manager-partner geworden.Dit betekent dat de Google Tag Manager-expertise van Adwise officieel erkend wordt door Google. Een prestatie waar we trots op zijn, omdat wereldwijd slechts honderd bureaus deze erkenning hebben verkregen.

Wat is Google Tag Manager?

Google Tag Manager is een dienst waarmee codes voor het meten van websites (bijv. Google Analytics codes) genstalleerdkunnen worden. Via een speciaal soort contentmanagementsysteem (CMS) is het mogelijk het beheer van deze codes (ook wel tags of tracking codes genoemd) onafhankelijk van het beheer van de rest van de website uit te voeren. Dit CMS staat namelijk los van het CMS van de website.

Het belang van Google Tag Manager

Het installeren en beheren van tags wordt steeds belangrijker en complexer. Belangrijker omdat databeheer over website- en appgebruik noodzakelijker wordt om zo te weten welke aanpassingen het beste kunnen worden gemaakt. Complexer omdat het toenemende belang van data vraagt om meer en complexere tags.

Zonder hulpmiddel wordt het steeds moeilijker om de organisatie van voldoende goede data te voorzien. En zonder voldoende goede data wordt het steeds moeilijker voorop te blijven lopen.

Hoe wij je kunnen helpen

Inzicht in de juiste webstatistieken is een must voor maximaal resultaat uit online investeringen. Met behulp van Google Tag Manager en Google Analytics krijg je de juiste inzichten om online inspanningen en activiteiten goed te kunnen beoordelen en effectief bij te kunnen sturen. Met onze jarenlange kennis en expertise in Google Analytics helpen we jou hierbij. Neem contact met ons op voor meer informatie!