Adwise genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 Award 2014

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Adwise Internetmarketing is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2014. Hiermee heeft Adwise Internetmarketing bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien, ondanks het relatief slechte economische klimaat.

Nominatie Deloitte Technology Fast50 Award 2014

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De deelnemende bedrijven bestaan langer dan 5 jaar en kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Hiernaast besteden zij in belangrijke mate aandacht en tijd aan R&D en komt een groot gedeelte van hun omzet uit een aan technologie verwant product of dienst. Het gaat hierbij om de percentuele omzetgroei over de afgelopen 5 jaar (2009 2013). De verkiezing is dit jaar al voor het 15 jaar en onder veel ondernemers een zeer gewaardeerde nominatie, aangezien deze internationale verkiezing een boost is voor ieder merk. Fast50 staat voor innovatie, ambitie en een actief ondernemersnetwerk. Exact waar Adwise voor gaat!

Gijs Westerbeek van Adwise zegt: Voor Jeroen en mij was de Deloitte Technology Fast50 een label dat we vanaf de studietijd al kenden en waar we vooral tegenop keken. Dat we nu in de Fast50 zitten is daarom ook voor ons persoonlijk erg bijzonder. Het staat voor groei, succes, ambitie, expertise, ontwikkeling en sluit aan bij onze missie en visie. Een bewijs van dat wat we willen bereiken en een bijdrage aan ons imago als toonaangevend bureau in Nederland. We willen benadrukken dat we deze groei en ontwikkeling alleen maar hebben kunnen realiseren door de geweldige inzet van onze medewerkers. We zijn dan ook enorm trots op dit A(dwise) team. Passie, ambitie, expertise, maar vooral ook #fun druipt er vanaf, zoals afgelopen zaterdag weer met elkaar ervaren tijdens ons personeelsuitje. Het is dus niet alleen een waardering voor ons als directie/ondernemers, maar ook voor de prestaties van ons team".

Op donderdag 31 oktober 2014 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht. De 50 genomineerde bedrijven staan vermeld op www.fast50.nl.

Over Adwise Internetmarketing

Adwise is gespecialiseerd in online marketing met deelspecialismen op het gebied van leadgeneratie, e-commerce, klantenbinding, online branding, arbeidsmarktcommunicatie en serviceverlening. Adwise maakt voor haar opdrachtgevers de vertaalslag van business ambities naar de optimale mix van online middelen die resulteren in maximaal online rendement. Van strategie & concept, de ontwikkeling en optimalisatie van online media (o.a. websites, webshops, mobile sites en apps) en de inzet, management en optimalisatie van online campagnes.

Het bureau is opgericht in 2005 door Jeroen ter Laak en Gijs Westerbeek, gevestigd in Almelo en beschikt over echte Twentse nuchterheid: zeg wat je doet en doe wat je zegt. In plaats van een productgerichte aanpak is gekozen voor een resultaatgerichte aanpak waarbij het doel van de klant voorop staat en waarop de activiteiten geadviseerd, ingezet en bijgestuurd worden. Op basis daarvan is Adwise de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bureau met 40 online professionals die iedere dag vol passie werken aan het succesvol realiseren van de business ambities van haar opdrachtgevers. Een dedicated team die voorop loopt op het gebied van expertise en tot het uiterste gaat voor het resultaat van haar klanten.

Adwise werkt zowel voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) als grote multinationals, nationaal n internationaal. Tevens samen met sterke partners die gespecialiseerd zijn in corporate en offline marketing- en communicatie.