Adwise genomineerd voor de Google Premier Partner Awards 2016

De Google Premier Partner Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt en zijn bedoeld voor waardering van de meest innovatieve en succesvolle klantcases door ‘digital marketing leaders’ in de EMEA regio (Europe, Middle East & Africa). Adwise is genomineerd voor de categorie “Search Performance” en heeft hiervoor een uitgebreide casestudy ingediend. 

Het ROPO effect 

Het betreft de case “Effectiever adverteren door inzicht in het ROPO effect”, waarmee we op basis van offline verkoopdata en slimme target- en biedstrategieën online campagnes aantoonbaar beter laten presteren. Deze case wordt door Google Europe ook intern gepromoot.

De awards

In totaal zijn er 8 awards voor de volgende categorieën:

  • Search Performance Award 2016
  • Video Performance Award 2016
  • Display Performance Award 2016
  • Mobile Performance Award 2016
  • Shopping Performance Award 2016
  • Outstanding Premier Partner Performance Award 2016
  • Best Client Story of 2016 Award
  • Highest Customer Satisfaction Award 2016

De uitreiking

De uitreiking is op 5 december tijdens een ceremonie in het Mansion House in Dublin (Ierland). Hier komen we samen met 200 top Google Premier Partner agencies. We kijken uit naar deze feestelijke avond!

Meer info en de andere genomineerden zijn te bekijken op de speciale website: https://events.withgoogle.com/premier-partner-awards/2016-shortlist/

Deel deze blog!

Wil je inzicht in hoeveel jouw Google Adwords rendement kan stijgen?

Wil je inzicht in hoeveel jouw Google Adwords rendement kan stijgen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We brengen graag in kaart of en hoeveel het rendement van jouw campagne(s) kan stijgen door middel van geavanceerde inzichten en slimme target- en bidstrategieen. 

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Als allround marketing partner heeft Adwise zich keer op keer bewezen. Proactief meedenken en kennis op meerdere gebieden heeft geleid tot een zeer succesvolle en vruchtbare samenwerking!

Roman Bosch
Partly
Review van Partly over Partly

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL