Challenge us
menu

Adwise aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2017

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 

Op 18 en 19 januari neemt Adwise deel aan de Webwinkel Vakdagen 2017. Ben je genteresseerd hoe Adwise jouw organisatie kan challengen en helpen groeien? Kom dan naar onze stand (nummer 49) en maak kennis met onze e-commerce consultants.

De Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer vindt in 2017 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 10 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 10.789, volgt in 2017 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

Webwinkel Vakdagen

Exposanten, sprekers en themas

Op de beursvloer vind je exposanten terug die oplossingen bieden binnen verschillende thema's. Naast de leveranciers op de beursvloer zijn er de komende editie maar liefst 11 lezingzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld, maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland. Bekijk hier het sprekersprogramma.

Gratis toegang

Wil je de beurs bezoeken? De Webwinkel Vakdagen zijn voor iedereen, na aanmelding, gratis toegankelijk. 

Wij kijken uit naar je komst!

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23