Challenge us
menu

Snapchat specialist

En Certified Lens Creative Partner.

Snapchat specialist

En Certified Lens Creative Partner.

Zorgen voor meer exposure

Met custom AR Lenses voor snapchat.

We zijn sinds kort Certified Lens Creative Partner van Snapchat. Hiermee zijn we als agency toonaangevend in het ontwerpen en creëren van AR lenzen in Snapchat. 

Adwise is enorm enthousiast over het partnerschap met Snapchat, want hierdoor kunnen we nog meer impact hebben voor onze opdrachtgevers.

Snapchat Specialist & Snapchat Creative Lens Partner

Adwise Snapchat Specialist
Met innovatie voorop lopen in jouw branche? We helpen je graag!

Augmented Reality in Snapchat

Augmented reality is tegenwoordig niet meer weg te denken uit Snapchat, maar ook andere platformen zoals Instagram en Facebook. Op dit moment maken meer dan 70 miljoen mensen dagelijks gebruik van snapchat en proberen ze dagelijks de vele beschikbare Snapchat “Lenses” uit.

Omdat het homescherm van Snapchat de camera is, nodigt het gebruikers uit om content te gaan creëren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Instagram, waarbij je door een feed aan het scrollen bent. Hierdoor is het gebruik van Augmented Reality in de afgelopen jaren enorm toegenomen en is het ook een aantrekkelijke tool geworden om meer exposure voor je merk te creëren.

Adwise Snapchat Lens Creative Partner

Onze cases

Waarin Snapchat AR een rol speelde.

Als Certified Lens Creative Partner hebben we voor verschillende opdrachtgevers impact gecreëerd met Snapchat Lenses. Met onze meest recente case voor Heracles hebben we ver boven verwachtte resultaten behaald. De lens is maar liefst 27.659 keer gezien. Daarnaast is de lens 2.509 keer gescand, wat eigenlijk gelijk staat aan het aantal swipes– aantal keren dat een gebruiker het filter heeft gezien tijdens het maken van een snap, en het filter is 1.695 keer gedeeld. Daarnaast maakten we ook nog een case met Saxion Hogeschool.

Onze Snapchat specialisten

AR ontwikkelaars en content specialisten.

Milou Grunder
Milou Grunder Senior Content Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24