Hipex hosting partner

Magento hosting van de bovenste plank.

De snelste Magento 2 hosting van Nederland

want de beste webshops verdienen de beste hosting.

Amazon verklaarde enige tijd geleden dat wanneer hun webshop 1 seconde langzamer is, ze dit jaarlijks 1.6 biljoen dollar kost. Ook het grote Amerikaanse Walmart deed onderzoek naar de impact van snelheid op hun conversie ratio. Zij ondervonden dat voor iedere 1 seconde dat hun webshop sneller is, het conversiepercentage met 2% stijgt. Op de omzet die zij draaien, is dit natuurlijk gigantisch.

Een goede performance van je webshop en de snelheid van je webshop gaan natuurlijk hand in hand en daarnaast heeft een snelle webshop heeft vele voordelen. De eerder genoemde voorbeelden tonen al aan dat een snelle webshop positief is voor het het conversiepercentage. Dus met andere woorden: een webshop die geoptimaliseerd is qua snelheid heeft over het algemeen een betere performance qua conversie.

Is jouw webshop toe aan een snelheidsboost? Wij kunnen je helpen!

Partner van Hipex

want in Hipex hebben we het volste vertrouwen.

Hipex is meervoudig recordbreker op het gebied van high performance Magento hosting. Het platform is volledig toegesneden op de behoeftes van Magento en biedt webshops aantoonbaar de beste performance prestaties. Hipex laat iedereen geheel vrijblijvend ervaren wat zij webshops te bieden hebben door een werkende testomgeving in te richten. Hipex helpt shops te groeien door de piekbestendigheid te verhogen, de performance te verbeteren en SEO prestaties te verbeteren. Daarnaast beschikt Hipex over veel inhoudelijke Magento kennis en profiteren meerdere klanten van Adwise hiervan.

Onze Magento specialisten

Developers en support medewerkers gespecialiseerd in Magento.

Junior Melgert Head of Support, Maintenance & Services
Rick ten Voorde Advertising & Digital Marketeer
Noah Pluimers Developer
Emie Hilbelink Support Engineer
Daniel Lefers Head of Development / Senior Technical Consultant

Een webshop van de beste kwaliteit nodig?

Wij helpen je graag verder.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
  012-3456789
 • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .