Challenge us
menu

Copernica specialist

en Copernica Registered partner.

Copernica specialist

en Copernica Registered partner.

Creëer waardevolle een-op-een momenten

met de marketingsoftware van Copernica.

Met de krachtige marketingsoftware van Copernica zet je zelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, mobile en automatische campagnes op. Met de software kan je gemakkelijk al je contactmomenten beheren en behoudt je volledige controle over bijvoorbeeld data, over de verschillende kanalen en over je content. 

Copernica Specialist Adwise

Adwise Copernica Specialist
Klaar om jouw e-mail marketing te automatiseren? Neem contact met ons op!

Copernica en eCommerce

Je kan er zelfs voor kiezen om je e-commerce aan Copernica Marketing Software te koppelen. Hiermee volg je gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend je campagnes op basis van interesses, beloon je loyale klanten en heractiveer je inactieve relaties.

De onderdelen van Copernica

Waarmee we jou kunnen helpen.

Trainingen

Wij delen onze expertise graag met je via kennissessies, workshops, seminars en trainingen. Dit inspireert, verbindt en helpt je verder het succesvol realiseren van jouw online business ambities. Daar doen we het voor, samen!

Content

Op het gebied van contentontwikkeling heeft Adwise verschillende vakspecialisten onder één dak. Dat is het grote voordeel van een full service bureau: je kunt alle benodigde content bij één partner afnemen, zodat alles helemaal op elkaar afgestemd is. Met als resultaat optimale conversie.

Code schrijven

Adwise maakt koppelingen op maat tussen Copernica en andere software.

HTML Templates

Adwise bedenkt, ontwikkelt & implementeert templates voor alle verschillende e-mailcampagnes.

Full-campaign management

Je hebt bijna een extra hersenhelft nodig om je weg te vinden in alle digitale mogelijkheden, innovaties en vooral de snelheid en complexiteit ervan. Laat staan bij de ontwikkeling, inzet en optimalisatie. Adwise verzorgt complete campagnes van strategie tot uitvoering en bijsturing!

Vormgeven

Een optimale e-mailstrategie bestaat uit een combinatie van techniek, creativiteit & content. Wil jij een uniek e-mailtemplate die bij impact maakt op je doelgroep? Wij maken unieke designs gericht op jouw wensen!

Webformulieren

Adwise ontwikkelt en realiseert webformulieren die je helpen bij de verrijking van je database of bijvoorbeeld het opstellen van enquetes. Bij de realisatie van webformulieren wordt niet alleen gekeken naar de juiste techniek en het beste design maar ook naar een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Facebook Apps

Adwise is in staat om koppelingen tussen social media platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn etc. en emailmarketing met Copernica te maken. Wij helpen je graag bij de strategie, implementatie & realisatie tussen deze platformen en e-mailmarketing!

Gegevensvalidatie

Een schone en goede database is de basis voor goede e-mailmarketing. Wij kunnen snel je hele database valideren om te zien of er inactieve mailadressen instaan, daarnaast adviseren we je graag hoe je je database ook in de toekomst schoon houdt en optimaal inzet, zodat je mails altijd perfect worden afgeleverd!

Copernica Registered Partner

Partner van Copernica

Want we gaan voor maximale impact.

Bij Adwise gaan we voor maximaal rendement, ook als het gaat om e-mailcampagnes. Met name op digitaal vlak willen we klanten van opdrachtgevers beter leren kennen en hierdoor kunnen we, bijvoorbeeld met e-mailmarketing, waardevolle een-op-een contactmomenten creëren zodat we daadwerkelijk impact kunnen hebben. Met de software van Copernica maken we segmentaties en communiceren we met hoge mate van relevantie. Als partner van Copernica biedt Adwise de support en diensten aan om Copernica marketing software zo effectief mogelijk in te zetten. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde e-mailcampagnes waarmee je waardevolle een-op-een contactmomenten kunt creëren.

Onze Copernica specialisten

E-mail marketeers en automization specialisten.

Elke Eijsink Marketing Automation Specialist
Michel Wester Digital Creative
Jeroen Severein Senior Software Engineer / Team Lead Software Engineering

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24