Challenge us
menu

ChannelEngine partner

De meest complete totaaloplossing voor impact op marketplaces.

ChannelEngine partner

De meest complete totaaloplossing voor impact op marketplaces.

Een alles-in-één platform voor het beheren van marketplaces

Fuel for your digital commerce..

Samen met ChannelEngine realiseren we dagelijks impact voor commerce opdrachtgevers. We zorgen voor integraties in Europa's belangrijkste marketplaces, maken koppelingen tussen ChannelEngine en bestaande systemen en we helpen ondernemers met hun marketplaces strategie!

ChanelEngine Specialist Adwise

Adwise Social Specialist
Klaar om je business een boost te geven? Wij helpen je graag!

In gesprek met ChannelEngine

Partner sessions .

Samen met Channelengine zijn we tijdens een speciale partnersessie in gesprek gegaan over marketplaces. Mede dankzij de COVID-19 pandemie is de verschuiving naar online verkoopkanalen nóg verder versneld. Omdat de concurrentie ook verder toeneemt, zoeken bedrijven en merken naar een onderscheidende positie in de markt. En Channelengine is hét platform dat daarbij helpt.

Niels Floors (head of partnerships, Channelengine) en Jurre Oosterwechel (lead Marketplaces, Adwise) vertellen tijdens deze partnersessie onder meer over de kansen en uitdagingen van marketplaces, waar je als merk rekening mee moet houden en wat de trends en ontwikkelingen zijn. 

Realtime inzicht in wat waar wordt verkocht

ChannelEngine geeft ons real-time inzicht in de verschillende productoverzichten per kanaal. Daarnaast heb je altijd inzicht in actuele voorraadniveaus en zit er een automatisch margefilter ingebouwd welke helpt om verkopen te vermijden wanneer marges laag zijn. Hierdoor kunnen wij samen met ChannelEngine jouw business op voorsprong zetten!

ChannelEngine specialist

The next step op het gebied van E-commerce

Één platform voor je marketplaces.

We denken graag mee over jouw (online) business en sparren graag met je over de laatste ontwikkelingen. Doordat we met vele partners samenwerken, zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties, ook op het gebied van marketplaces.

Door onze samenwerking met ChannelEngine maken we de snel groeiende e-commerce wereld toegankelijk voor elke distributeur, retailer en elk merk. Door het meeste voor hun uit de marketplaces te halen, zetten we hun op voorsprong ten opzichte van de concurrentie en zorgen we ervoor dat we hun bedrijven kunnen laten groeien!

Bekijk de website

Onze marketplaces specialisten

Digital marketeers en strategen.

Jurre Oosterwechel Head of Marketplaces / Senior digital advertising marketeer
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Patrik Hilferink Digital Advertising Marketeer
Rick ten Voorde Digital Advertising Marketeer
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist

Hulp bij je marketplaces nodig?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24