Challenge us
menu

Bol.com Gold partner

En gecertificeerd advertising specialist.

Bol.com Gold partner

En gecertificeerd advertising specialist.

Succesvol groeien op Bol.com

Begint met goede strategie.

Bol.com is het grootste online shopping platform van Nederland met maandelijks tientallen miljoenen bezoekers. En dit blijft toenemen. Voor veel consumenten is het inmiddels het begin- én eindpunt van hun customer journey. Als merk of verkoper is het daarom essentieel om in te spelen op deze verandering in klantgedrag. 

 
Voor optimale aanwezigheid en maximale zichtbaarheid op Bol.com is een duurzame marketplace strategie onmisbaar. Als erkend Bol.com Gold Partner en Advertising specialist hebben wij alle kennis, ervaring en expertise in huis om jou als verkoper of merk succesvol te laten groeien op de grootste marketplace van Nederland. 
 
Adwise Marketplaces Specialist
Ook groeien via Bol.com? Neem contact op

Partnersessie met Bol.com

Waarom bol.com onmisbaar is in je kanalenmix.

In deze partnersessie gaat onze host Jeroen in gesprek met met Jurre Oosterwechel (Adwise lead marketplaces) en Shalina Scheepens (Bol.com Business Development Manager) over de toenemende groei van marketplaces, trends en ontwikkelingen, de visie van Bol.com en de rol van Adwise bij het helpen groeien van retailers op de marketplace. 

Aan de slag met Bol.com

Bol.com Gold Partner

en Advertising Certified.

Adwise is één van de vijf Bol.com Advertising Certficied Gold Partners, het hoogste label voor partner agencies in Nederland. Vanuit onze jarenlange ervaring en onze erkend hoge standaard in marketplace expertise, kwaliteit, dienstverlening en strategische kennis, begrijpen we als geen ander hoe een duurzame, data-gedreven platformstrategie jouw business succesvol laat groeien op Bol.com. Neem contact op om samen de kansen van Bol.com te benutten.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Als eerste nieuwe Bol.com updates
  • Intensief contact met Bol.com
  • Structurele kennisdeling
Neem contact op

Samen met Adwise groeien op Bol.com

Zo gaan we te werk .

Selectie

Eerst doen we grondig onderzoek. We voeren bijvoorbeeld eigen merkproducten in, brengen de concurrentie en doelgroep in kaart en onderzoeken in welke productgroepen Bol.com sterk is.

Tactiek

Het is belangrijk om productvariabelen in kaart te brengen. Na dat we dat gedaan hebben,  bepalen we de beste manier om je assortiment door te zetten naar Bol.com. 

 

Operationeel

We helpen je met het neerzetten van je producten en denken mee over onder meer productlancering. Zo beginnen we zo goed mogelijk en krijgt je verkoop meteen een kickstart. 

Evalueren en opschalen

We monitoren en analyseren constant hoe je producten presteren en hoe we de strategie kunnen optimaliseren. Dit vormt de ideale basis om snel op te schalen en de next steps te bepalen. 

Bol.com Gold Partner

Bol.com heeft Adwise benoemd tot één van de zes Gold Partners..

Bol.com gelooft dat de platform-specialisten toegevoegde waarde bieden voor verkooppartners om succesvoller te verkopen. Door bepaalde partijen te certificeren, waarbij wordt gekeken naar de kwaliteit en diensten die een bureau moet kunnen bieden, wordt het duidelijker voor verkooppartners welke partijen hun kunnen ondersteunen bij doelen zoals strategiebepaling en omzetverhoging, maar ook data inzichten, online adverteren en de praktische uitvoering.

Meet the team

Marketplaces en Certified Advertising specialisten .

Jurre Oosterwechel
Jurre Oosterwechel Head of Marketplaces / Senior digital advertising marketeer
Rick ten Voorde Digital Advertising & Marketplaces Marketeer
Steven Bodde Senior Account Director Retail & Commerce
Patrik Hilferink Digital Advertising Marketeer
Nick Oltvoort Head of Advertising
Jan Ramaker Digital Advertising Marketeer
Eelco ter Hedde Digital Advertising Marketeer
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Dennis Westerbeek Senior digital advertising marketeer

Aan de slag met Bol.com?

Neem contact met ons op.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24