Challenge us
menu

The story

The way we work today.

Bij Creative Valley werken we vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocatie draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Onze locatie zit op de best bereikbare snelweglocatie van Nederland: Business Park Papendorp, op het kruispunt van de A12 en A2.

The customer Journey

Doorvertaald naar onze ruimtes.

De vijf vergaderruimtes zijn gebaseerd op verschillende fases binnen de customer journey. Zo zijn er ruimtes waar op een informele wijze kennis kan worden gemaakt, inspirerende ruimtes waar nieuwe ideeën gestimuleerd worden en ruimtes waar nieuwe ideeën actief worden uitgewerkt, met hoge tafels en muren van whiteboards. Ook is er plek voor reflectie om in een relaxte setting met loungebanken te reflecteren op het gemaakte werk, of gemaakte plannen juist uit te werken. Maar ook zijn er formelere ruimtes met vergaderstoelen, zodat er voor iedere situatie een perfect passende ruimte is.

More than work only

Gezonde lunch en ontspanning.

Het pand ademt onze work hard, play hard-mentaliteit. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en alles buiten werk. Heb je even geen inspiratie? Verzet dan je gedachten tijdens een potje gamen met je collega’s of in de brasserie. 

Lunchen doen we in het restaurant waar de huiscateraar iedere dag een super gezonde en uitgebreide lunch bereidt.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24