Challenge us
menu

Next 3 Years in Digital; terugblik op een exclusief Adwise event

WiseFundaments Group en Strikwerda Investments bundelen krachten in strategische samenwerking

Om niet op achterstand te komen met je organisatie, is het als sales- en/of marketing eindbeslisser cruciaal om een heldere visie te ontwikkelen op thema's als digitale transformatie en die in zowel in je operatie als marketing te integreren. Als leading digital agency helpen we hierbij door concrete antwoorden en strategische handvatten te geven voor de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Recent organiseerden we daarom het event 'Next 3 Years in Digital', waar sales- en marketingleiders in het spectaculaire decor van Adwise Studio12 door topsprekers werden meegenomen langs cruciale thema's als digitale transformatie en hun daarin onmisbare rol als eindbeslisser. Herbeleef hier aan de hand van de aftermovie de inspirerende eventmiddag en bekijk alle sessies terug.

Voorbij de 2024 hypes

Cruciale thema's voor de komende 3 jaar.

In het kader van digitale transformatie is het van essentieel belang om de uitdagingen van jouw organisatie te koppelen aan marketing. Ontdek meer over de cruciale rol van bijvoorbeeld merkstrategie, marketingtechnologie en klantreizen in het vormgeven van de digitale toekomst van je organisatie. Bekijk meer

Cruciale peilers in Digitale Transformatie

Technologie, mens en leiderschap.

Bij digitale transformatie draait het niet alleen om technologie, maar ook om de menselijke en culturele aspecten. Ontdek meer over het herzien van organisatiedoelen, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, dataveligheid en verantwoord gebruik van technologie en AI.

Bekijk meer

Voorbij de AI-hype

Kansen herkennen en effectief starten.

AI is geen magische oplossing. Het succes ervan is afhankelijk van een goed plan en goede mensen. Ontdek meer over het belang van een ijzersterke marketingstrategie als fundament en het vandaar effectief integreren van Artifical Intelligence in alle deelelementen van je bedrijfsprocessen. 

Bekijk meer

Vandaag handelen, morgen groeien

de route naar gepersonaliseerde klantreizen.

Je kunt pas over een hele klantreis heen personaliseren als je klant ook kunt volgen over elk kanaal en over elk kanaal kunt activeren. Ontdek meer over alle mogelijkheden en toepassingen van personalisatie en dataverzameling met een Customer Data Platform (CDP) als BlueConic. 

Bekijk meer
Daan Loohuis

Geef vorm aan jouw digitale transformatie

Ontdek meer.

Ontdek meer

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24