Demo aanvragen
menu

Wordpress website development

Met Adwise als implementatie partner.

Wordpress website development

Met Adwise als implementatie partner.

Wordpress volledig geïntegreerd in jouw martech landschap

Open source en agency onafhankelijk.

Als full-service agency voert Adwise al meer dan 10 jaar CMS projecten uit van Wordpress voor klanten uit alle sectoren. Implementaties van Wordpress worden door ons altijd multidisciplinair uitgevoerd met ervaren specialisten die het systeem door en door kennen. Samen met jou als opdrachtgever zorgen we voor een soepele migratie naar Wordpress, waarbij we het CMS volledig integreren in jouw huidige martech landschap.

We werken altijd open source, zodat jij als klant nergens aan vast zit en zelf de controle houdt over een volledig naar jouw wensen ingerichte Wordpress website. Start met een demo en ervaar zo zelf de kwaliteit van Wordpress of vraag een offerte aan voor een Wordpress project op maat.

Junior Melgert
Met één van onze specialisten Demo aanvragen
Wordpress website development

Wordpress als Content Management Systeem

Professionele websites eenvoudig gemaakt.

Met Wordpress als je CMS kies je voor het meest gebruikte CMS ter wereld. Ook zonder ervaring als designer bouw je hier eenvoudig blogpagina’s, een webshop of een professionele website op. Met bouwblokken kun je pagina’s construeren vol met mooi vormgegeven foto’s, tekst, formulieren of andere content die je makkelijk kunt aanpassen of vervangen. De enorme Wordpress community zorgt bovendien continu voor updates, plugins en nieuwe functies binnen de zeer veilige domein omgeving. Zo kun jij je website zorgeloos aanpassen en bijhouden vanaf elk apparaat; waar je ook bent.

“Iedereen kan een idee bedenken. Het is onze missie om iedereen de mogelijkheid en ondersteuning te bieden om dat idee online te publiceren. Zo willen we een beter internet creëren waar mensen, ideeën en vrijheid samen kunnen komen.”Makers van Wordpress

Key features van Wordpress

Uitgelichte voordelen.

Gebruiksvriendelijk

Je raakt gemakkelijk wegwijs in het CMS door de overzichtelijke lay-out en eenvoudig te begrijpen menu’s. Alles is ingericht op toegankelijkheid voor iedereen, zodat je snel een mooie website kunt bouwen die aansluit op de doelen van jouw organisatie.

Enorme community

De reden dat Wordpress zo groot is geworden en nog steeds groeit is de enorme community achter dit CMS. Leden van de community ontwikkelen nieuwe plugins, schrijven code en organiseren zelfs events. Er komen zo steeds nieuwe functies beschikbaar en eventuele problemen worden razendsnel opgelost.

Plugins en thema’s

Wordpress biedt tienduizenden plugins en thema’s om extra functies en stijlen toe te voegen aan je website. Zo kun je jouw website volledig uitrusten met alle benodigde functionaliteiten en designs om jouw bezoekers de optimale web ervaring te bieden.

Responsive

Een website moet er op elk apparaat goed uit zien. Door het responsive design van Wordpress kun je overal ter wereld je content aanpassen vanaf welk apparaat dan ook. Zelfs de beheeromgeving van Wordpress past zich aan, aan het beeldscherm waar je op werkt.

Samenwerken met Adwise als Wordpress implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met Wordpress zetten we jouw website op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web development project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie partner.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met website development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw website als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Wij zien je website (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat je website is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een website project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je website elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise CMS proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je website qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt de website technisch gerealiseerd. We bouwen in Wordpress de structuur op van je website waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van de website. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van Wordpress als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je website. We onderhouden daarnaast je website op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

Wordpress website development

Dit zeggen onze specialisten

"We besteden altijd extra aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de website. De focus ligt op een zinvolle, relevante en plezierige ervaring voor alle website bezoekers."

Junior Melgert -  Operations manager Technology & Development / Head of Development

Aan de slag met Wordpress

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Wordpress

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Aan de slag met Wordpress

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Wordpress

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van Hubspot.

#1 Fullservice Digital Agency 2021