Challenge us
menu

Portals

Web portals that fit emerging user needs and seamless inherit data.

Portals

Web portals that fit emerging user needs and seamless inherit data.

Meer dan aan elkaar geschakelde systemen

Altijd met 100% relevantie communiceren.

Een portal (mijn-omgeving) kan een belangrijk onderdeel zijn van de customer journey. Een omgeving waar voor gebruikers 24/7 informatie beschikbaar is. Altijd in contact zijn met je klanten en informatie die áltijd inzichtelijk is wordt steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan de status van je hypotheek aanvraag of always en everywhere direct contact kunnen leggen met de klantenservice. Met portals zijn al deze processen met het grootste gemak beschikbaar. Het stelt je als organisatie in staat bepaalde bedrijfsprocessen te automatiseren. 

Geautomatiseerd - maar toch 1-op-1 zodat je altijd met 100% relevantie met je gebruikers communiceert. Het biedt je organisatie ook selfcare; je vermindert intern de druk door processen te automatiseren. 

 In onze visie is een portal meer dan aan elkaar geschakelde systemen. Het is een vaak onderschat punt van de customer journey. Het is essentieel dat de content, betrouwbaarheid, beleving en user experience matchen bij de verwachtingen van de doelgroep én aansluiten bij de business en marketingdoelstellingen. De portal is een omgeving waarmee je doelgroep via verschillende devices of platforms in aanraking komt, denk aan onder andere chatbots, voice apps en web portals.

We helpen je graag verder Neem contact op

Onze aanpak bij Portals

Ook voor jouw business.

We brengen je volledige back-office samen om klanten en medewerkers altijd een geüpdatet beeld te geven van de huidige situatie. 

We denken vanuit de gebruiker en haar gebruikersdoelen en verwachtingen. Deze koppelen we aan (marketing)doelstellingen die vervolgens door middel van een portal kunnen worden gerealiseerd. Vervolgens draait het om het slim koppelen van de juiste systemen, zodat de juiste informatie op de juiste manier voor de juiste gebruiker beschikbaar is.  

Daarnaast koppelen we chatbots en voice assistants om deze journey optimaal te maken voor de klant. 

Technology & Development specialists

Onze technische denkers en doeners.

Daniel Lefers Senior Technical Architect / Product Owner
Ronald Exterkate Lead Developer
Jeroen Severein Developer
Eelko Sterk Lead Webdeveloper
Dimitri Hilverda Developer
Jordi Nijland Developer
Harry van Rees Developer
Jeroen Balk Developer
Michel Wester Digital Creative
Ken Sleebos Software- & Data Engineer
Remco Jansen Developer
Noah Pluimers Developer
Emie Hilbelink Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021