Demo aanvragen
menu

Shopify webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Shopify webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Shopify helemaal geïntegreerd in jouw martech landschap

Volledig op maat en agency onafhankelijk.

Adwise is bewezen specialist in het implementeren van webshop Content Management Systemen met meer dan tien jaar ervaring. Of je nou net begint met het online verkopen van je producten of de groei van je huidige webwinkel goed wilt laten faciliteren; onze specialisten richten een Shopify webshop volledig in op basis van jouw wensen, organisatie doelen en behoeften van je doelgroep. 

Zo openen we nieuwe markten voor je en zorgen we er samen voor dat jouw online business zelfs grensoverschrijdend kan groeien. Boek een 1-op-1 Shopify demo met onze specialisten of vraag direct een offerte aan.

Junior Melgert
Onze specialisten staan voor je klaar Vraag een 1 op 1 Shopify demo aan
Shopify webshop development

Shopify als Content Management Systeem

De snelste route naar je nieuwe webshop.

Met Shopify kies je voor een één van de snelst groeiende SaaS aanbieders op het gebied van e-commerce platforms. Dit CMS is zeer laagdrempelig en biedt letterlijk iedereen de mogelijkheid om snel een mooie webshop op te zetten. Van kleine dropshipping webshops tot grote digitale winkels met tienduizenden maandelijkse bestellingen; Shopify biedt aantrekkelijke en meegroeiende abonnementen die aansluiten op jouw transactievolume. Daarnaast kun je ook eenvoudig starten met bloggen in dezelfde beheeromgeving en kunnen je klanten kiezen tussen een enorm aantal betaalmogelijkheden. Zo is Shopify toegankelijk voor jou als beheerder en voor jouw klanten waarmee het de snelste route is naar het opzetten van een digitaal verkoopplatform.

“Wij bieden één platform waarmee je overal direct producten aan je klanten kunt verkopen - online, op locatie en alles ertussenin. Wij helpen met het omzetten van ambities in acties!”de makers van Shopify

Key features van Shopify

Uitgelichte voordelen.

Drag, drop en preview

In Shopify kun je door middel van secties je pagina’s opbouwen en opmaken. Deze secties zijn de bouwblokken van je pagina, waar je alles van teksten en blog posts tot producten en collecties kunt toevoegen. Met de drag-and-drop functie plaats je de secties op de gewenste plekken en je kunt direct een preview bekijken van het resultaat op zowel mobiel als desktop.

App

De digitale verkeersstroom naar websites is inmiddels het grootst vanaf mobiele apparaten en daar speelt Shopify uitstekend op in. Met responsive thema’s en een automatisch ingebouwde mobiele winkelwagen biedt jouw Shopify webshop vanaf alle apparaten een optimale winkelervaring voor je klanten.

Checkout & Payment options

Eén van de grootste voordelen die Shopify biedt ten opzichte van andere webshop CMS’en is het enorme scala aan betalingsmogelijkheden. De meer dan 70 ondersteunde betalingsopties maken het voor bezoekers vanuit de hele wereld eenvoudig om af te rekenen in jouw webshop.

Point of sale systeem

Shopify POS is een applicatie die je kunt gebruiken voor transacties in je fysieke winkel of in een pop-up store. Je beheert hiermee producten, bestellingen, facturen en betalingen vanaf je mobiele apparaat of tablet. Zo ben je nog flexibeler richting klanten toe en heb je als beheerder alles letterlijk in de hand.

Samenwerken met Adwise als Shopify Implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met Shopify zetten we jouw e-commerce platform op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web development project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie partner.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met CMS development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw e-commerce platform als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Jouw e-commerce platform als Zwitsers zakmes voor je marketeers Wij zien je e-commerce platform (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat deze is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een Shopify project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je platform elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise webshop proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je e-commerce platform qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt je e-commerce platform technisch gerealiseerd. We bouwen in Shopify de structuur op van je webshop, marketplace of social platform waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van je platform. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van Shopify als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je webshop, marketplace of social platform. Daarnaast voeren we onderhoud uit op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

Shopify webshop development

Dit zeggen onze specialisten

"We besteden altijd extra aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. De focus ligt op een zinvolle, relevante en plezierige ervaring voor alle website bezoekers."

Junior Melgert - Operations manager Technology & Development / Head of Development

Aan de slag met Shopify

Start met een demo of neem contact op .

 
Ervaar de kwaliteit van Shopify

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een webshop project op maat

Neem contact op

Contact opnemen

Aan de slag met Shopify

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Shopify

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van MODX.

#1 Fullservice Digital Agency 2021