Challenge us
menu

Commerce Technology

Creëer een naadloze ervaring tijdens de hele customer journey.

Commerce Technology

Creëer een naadloze ervaring tijdens de hele customer journey.

Online-to-offline commerce

Een onontgonnen rijkdom aan kansen.

O2O commerce (online-to-offline commerce) draait om de combinatie van online en offline winkels. 2 werelden die samen komen vanuit 1 visie. Maar hoe verbind je deze werelden aan elkaar? En welke technologieën gebruik je online én offline? Daarvoor is een seamless experience tijdens de gehele customer journey cruciaal. Data is daarvoor key, zodat je continu op de juiste momenten kunt sturen en acteren.

Hoe je ervoor zorgt dat deze data voor je gaat werken? Dankzij hyperpersonalisatie en een 360 graden view ontstaat een eenduidig en zo volledig mogelijk klantbeeld op elk punt in de klantreis. En dat is onmisbaar in een wereld waar personalisatie en maatwerk de nieuwe norm voor iedere e-commerce speler is.

onze consultants helpen je verder Neem contact met ons op

Dilemma's

in commerce technology.

Dilemma's

in commerce technology.

Is mijn commerce architectuur wel future-proof?
Challenge us

Dilemma's

in commerce technology.

Dilemma's

in commerce technology.

Hoe maak ik mijn data ROI en Revuene KPI’s inzichtelijk?
Challenge us

Dilemma's

in commerce technology.

Dilemma's

in commerce technology.

Hoe koppel ik mijn systemen ERP, Webshop, CRM of PIM automatisering?
Challenge us

Selecting and implementing the right tools

Samen bepalen we jouw commerce technology.

Technologie vormt de rode draad van ieder bedrijf uit de e-commerce wereld. Het is onmisbaar. Maar dat geldt ook voor stabiliteit, continuïteit en zekerheid. Niet werkende technologie kan soms wel duizenden euro’s per seconde kosten. Het staat aan de basis van iedere transactie en customer experience. Er is sprake van een enorme groei in tools en systemen die voor ieder onderdeel in de klantreis nodig zijn. De uitdaging? De juiste systemen kiezen. Dit kan standaard met scripting of op basis van maatwerk. Alles om het gehele landschap stabiel te laten functioneren. Wij zorgen voor de juiste MARTEC-selectie en implementatie. Maar zeker ook voor de doorvertaling naar intelligence en marketing zodat op basis van data de juiste beslissingen worden genomen. En automation er vervolgens voor zorgt dat automatisch data slim voor je gaat werken ten aanzien van marketing. Adwise is al jaren toonaangevend commerce specialist. Van strategie, technologie tot marketing. We hebben instore en in diverse branches kennis opgedaan en aantoonbaar het verschil gemaakt.

Adwise webshop ontwikkeling

Altijd een project op maat.

Wij bouwen webshops met verschillende software pakketten voor organisaties uit allerlei sectoren. Samen bouwen we op basis van jouw wensen een schaalbare webwinkel die past bij jouw organisatie doelen en naadloos aansluit op je bestaande technisch landschap. Bekijk hieronder met welke webshop software pakketten wij werken. Je kunt direct en vrijblijvend een 1 op 1 demo boeken met onze specialisten of een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Magento webshop development

Magento

Webshops gemaakt om mee te groeien.

Zowel voor B2B als B2C organisaties biedt Magento een oplossing op maat. Als eCommerce platform sluit Magento perfect aan bij groeiambities in welke vorm dan ook. Met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden en een enorme online community ben je verzekerd van constante doorontwikkeling en een webshop die meeschaalt met jouw e Commerce doelen. Bekijk hier alle voordelen en vraag direct een demo of offerte aan.

Lees meer
Shopware webshop development

Shopware

Creëer een ultieme digitale flagship store.

Als gecertificeerd partner is Adwise bewezen specialist in het bouwen van Shopware webshops. Deze all-in-one oplossing legt de focus op het creëren van de ultieme online klantervaring. Alles binnen dit eCommerce platform is volledig aan te passen aan jouw wensen en de behoeften van je doelgroep. Bekijk hier alle voordelen en vraag direct een demo of offerte aan.

Lees meer
Shopify webshop development

Shopify

De snelste route naar je nieuwe webshop.

Shopify legt de drempel voor het maken van een webshop zo laag mogelijk met een overzichtelijke en eenvoudig te bedienen beheeromgeving. Met bouwblokken construeer je snel een mooie webshop en met de vele internationale (betalings)koppelingen maak je het shoppen voor bezoekers van over de hele wereld toegankelijk. Bekijk hier alle voordelen en vraag direct een demo of offerte aan.

Lees meer

PIM systemen

Implementatie en integratie van Product Management Systemen.

Een PIM systeem maakt het eenvoudig om al je productdata te beheren en efficiënt door te zetten naar al je kanalen. Als full service agency weten we bij Adwise precies wat er in de markt speelt en werken we samen met de beste PIM partners. Wij helpen je om de juiste PIM software te kiezen, te installeren en we trainen je marketeers om het systeem te gebruiken. Zo zorgen wij voor de beste PIM oplossing, maar houd jij zelf de controle.

InRiver

InRiver

Pimcore

Pimcore

Lees meer over PIM systemen

Wij helpen je met de juiste technologie selectie

En de implementatie ervan.

  • PIM
  • E-commerce platformen
  • ERP/CRM
  • CDP/DMP
  • WMP Warehouse Management Platformen
  •  

Integraties & Implementaties

Technology & Development specialists

Onze technische denkers en doeners.

Daniel Lefers Senior Consultant Development & Technology
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Jeroen Severein Senior Software Engineer
Eelko Sterk Lead Web Developer
Jordi Nijland Senior Web Developer
Harry van Rees Senior Software Engineer
Jeroen Balk Senior Software Engineer
Michel Wester Digital Creative
Remco Jansen Developer
Noah Pluimers Software Engineer
Emie Hilbelink Web Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Related

In commerce technology.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23