Munsterhuis Lease
Munsterhuis Lease

Munsterhuis Lease

Een complexe website eenvoudig laten lijken

Een complexe website eenvoudig laten lijken. Dat is Adwise meer dan goed gelukt!

Munsterhuis Lease
Munsterhuis Lease
Munsterhuis Lease

Over Munsterhuis

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente en omgeving. Munsterhuis is hoofdzakelijk bekend als dealer van een groot aantal merken: Renault, Dacia, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Jeep, Jaguar, Ferrari, Maserati. Daarnaast hebben ze een groot aantal bedrijfsonderdelen, namelijk: Lease (alle merken), Verhuur, Wagenparkadvies Schadeherstel, Classic en Assurantie.

Wensen

Door de verschillende merken en bedrijfsonderdelen bestonden er veel afzonderlijke websites. Hierdoor was de synergie tussen de bedrijfsonderdelen op online marketinggebied niet optimaal. Ook bestond er behoefte aan een versterking van klantenbinding, verbetering van de servicegraad en aantrekken van nieuwe klanten.

Aanpak

  • Cross Selling en het vergroten van de bekendheid van de verschillende bedrijfsonderdelen
    Ontwikkeling van een integrale website, inclusief webshop waardoor er meer cross selling bereikt wordt. 
  • Versterken van klantenbinding
    Om de klantenbinding te bevorderen is een e-mailmarketing platform uitgerold en geimplementeerd met vele segmentatiemogelijkheden. Met dit systeem zijn volledig geautomatiseerde service e-mailberichten voor Munsterhuis gerealiseerd. Ook blijft Munsterhuis hiermee eenvoudig in beeld bij haar klanten.
  • Aantrekken van nieuwe klanten
    Om bij potentiele klanten onder de aandacht te komen is zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie ingezet voor Munsterhuis.

Resultaat

Bekijk het resultaat op www.munsterhuislease.nl.

Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins