Challenge us
menu

Next 3 years in digital

Shape your Digital Transformation.

Digitale transformatie is een volwassen concept dat organisaties al jarenlang bezighoudt, maar nog lang niet voorbij is. Sterker nog - de marktleiders van de toekomst zijn volop bezig om zich te onderscheiden op efficiëntie en klantbeleving. Om niet op achterstand te komen met je organisatie, is het cruciaal om een heldere visie hierop te ontwikkelen en digitale transformatie in zowel je operatie als marketing te integreren. Maar welke rol pak je als eindbeslisser? En welke thema's worden cruciaal? Ontdek het tijdens 'The Next 3 years in Digital'.

“The Next 3 Years in Digital gaat veel verder dan de trends van komend jaar. Je ontdekt welke cruciale strategische thema's je als organisatie op de roadmap MOET hebben staan om je huidige marktpositie te verstevigen en een digitale voorsprong te creëeren.” Daan Loohuis - Head of Marketing Strategy

Dit kun je verwachten

Ontdek tijdens een exclusief middagprogramma alle antwoorden en tools die je nodig hebt om met jouw organisatie te excelleren in het digitale tijdperk en een voorsprong te pakken op de concurrentie. Met een keynote van bestseller auteur Menno Lanting en sessies van ervaren Adwise marketing strategen Daan Loohuis en Wouter van Mierlo, nemen we je in een spectaculair studiodecor mee langs de cruciale thema's van Digitale Transformatie en jouw rol als eindbeslisser. 

De menselijke kant van Digitale Transformatie - Menno Lanting
Menno Lanting pakt een diepgaande en holistische benadering van de complexe wereld van digitale transformatie in diverse sectoren en organisaties. Dit gaat verder dan de technologische aspecten en Menno duikt diep in de menselijke en culturele dimensies die essentieel zijn voor een succesvolle transformatie. Van het herdefiniëren van organisatiedoelen en het hervormen van bedrijfsprocessen tot het ethisch en verantwoord inzetten van technologie.

De rol van marketing in Digitale Transformatie- Daan Loohuis
Daan Loohuis slaat de verbinding tussen de uitdagingen van organisatie en leiderschap en de marketingfunctie. Hij bespreekt strategische pijlers zoals merk, marketingtechnologie en klantreizen als belangrijke invullingen voor het transformatieproces en helpt je om je eigen visie te vormen op de digitale uitdagingen van jouw organisatie.

First-party data en personalisatie - BlueConic 
In een wereld waar klantcontact steeds meer digitaliseert, wordt het beheer van klantdata een sleutelcomponent. Wereldmarktleider en Adwise Partner BlueConic geeft je inzicht in de grenzeloze toepassingen van personalisatie en dataverzameling met een Customer Data Platform (CDP).

Benieuwd wat je kunt verwachten? Herbeleef hier: 'The Future of Conversational Marketing'.
 

De sprekers

Marloes de Jong
Menno Lanting

Bestselling Digital Transformatie auteur Menno Lanting

De complexiteit van digitale transformatie met inzichten uit zijn reeks managementboeken rondom leiderschap en organisatieverandering.

Daan Loohuis

Adwise Head of Strategy

Daan verbindt organisatie en leiderschap aan de functie van marketing en cruciale strategische thema’s zoals klantdata,schaalbaarheid en automatisering.

Bart Leusink

BlueConic Director of Science & Solutions

Bart neemt je namens Adwise Partner BlueConic mee langs de grenzeloze toepassingen van personalisatie en dataverzameling binnen een Customer Data Platform.

Bas Wolters

Event Host

Marketing Manager Bas Wolters zal het event als host op een interactieve manier aan elkaar praten. 

 

Waarom dit event? 

80 procent van marketingleiders en commercieel verantwoordelijken ziet de noodzaak in voor Digitale Transformatie, maar slechts één op de drie heeft er vertrouwen in dat dat binnen vijf tot tien jaar lukt. Dat komt onder meer omdat veel organisaties digitalisering niet integraal aanpakken, er onvoldoende draagvlak intern is en omdat de belangrijkste thema's niet duidelijk zijn. 

'The Next 3 years in Digital' geeft je antwoorden op vragen als:    

  • Hoe ontwikkel je een heldere visie die aansluit op jouw merkpropositie?
  • Welke cruciale thema’s MOET je op je roadmap hebben voor de komende 3 jaar? 
  • Welke rol pas je als marketing manager in het transformatieproces? 
  • Hoe ga ik om met personalisatie, first party data en klantsegmentatie? 
  • Hoe creëer je draagvlak binnen je organisatie?
  • Hoe geef je concreet invulling aan de steeds crucialere rol van marketing?

 

Praktische informatie 

  • Datum: Woensdag 29 november 2023, inloop vanaf 13:00 uur
  • Het event vindt plaats in Adwise Studio12, Twentepoort West 10 in Almelo 
  • Na afloop staat er een luxe borrel klaar 

Request your invite

Zet mij op de shortlist.

Deep Dive #64: Marketing als kartrekker van digitalisering

Beluister de podcast.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23