Overtref jouw digital
commerce succes!
E-commerce specialist Adwise - Your Digital Commerce Brain

E-commerce strategie

Bij Adwise begint alles met jouw business ambities. Dit is de basis voor alles. Vanaf dat punt exploreren we samen via welke digitale strategieën en denklijnen de ambities gerealiseerd kunnen worden. Dat doen we in de eerste plaats door een krachtige vertaling te maken naar een digital (media) strategie, e-commerce of omnichannel strategie. De business ambities worden vertaald naar een strategisch fundament, een creatief en effectief MARCOM-concept, en bijbehorende exploitatie met heldere KPI’s en doelstellingen. Dit is de basis voor de ontwikkeling, inzet, monitoring en continue optimalisatie van je strategie via alle online middelen. 

Goede keuzes zijn de sleutel tot e-commerce succes. Ze maken het verschil tussen geld verdienen en geld verliezen. Tussen stress en een goede nachtrust. Adwise is de derde hersenhelft van jouw organisatie die je iedere dag weer helpt om de juiste keuzes te maken voor jouw e-commerce doelstellingen. En om die keuzes snel, efficiënt en praktisch te realiseren. 

 

 

<h2>E-commerce succes vergroten?</h2>

E-commerce succes vergroten?

Of je nu pure, omnichannel of multichannel speler bent, wij inspireren je graag over de mogelijkheden om succesvol te blijven of het succes te vergroten.

Spar vrijblijvend met ons

Certificeringen

Cases

Het effect van Google Shopping

Het effect van Google Shopping: 64% lagere kosten per conversie en 275% meer conversies

Hangershop


De kracht van strategie en User eXperience testing

Kees Smit Tuinmeubelen

Winkelbezoek en offline aankopen meetbaar gemaakt in Google Analytics

Klanten over ons

Mark Abbes van Mijn Qredits

Al in 2012 ontstond het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu succesvol gerealiseerd

Mark Abbes
Mijn Qredits
Review van Qredits over Mijn Qredits