Google Analytics diensten

Inzicht in de juiste webstatistieken is een must voor maximaal resultaat uit online investeringen. Met behulp van Google Analytics krijg je de juiste inzichten om online inspanningen en activiteiten goed te kunnen beoordelen en effectief bij te kunnen sturen. Met onze jarenlange kennis en expertise van Google Analytics helpen we jou hierbij! Wij bieden de volgende Google Analytics diensten:

Ik wil volledig inzicht in mijn online prestaties

Dan is het belangrijk dat je op je Google Analytics data kunt vertrouwen. Dat je zeker weet dat je alles meet om de juiste analyses te maken. Want zonder accurate en volledige data is het onmogelijk maximaal resultaat uit jouw Digital Strategy te halen!

  • Google Analytics implementatie. Wij vertalen jouw business ambities naar een volledige en accurate Google Analytics implementatie inclusief benodigde reports en dashboards. Lees meer over onze implementatie

  • Google Analytics audit. Wij toetsen een bestaande Google Analytics implementatie toetsen op correctheid en volledigheid. Zodat je de juiste keuzes kunt maken. Lees meer over onze audits

Ik wil de juiste conclusies trekken uit mijn data

  • Google Analytics webstatistieken analyse. Op basis van jouw webstatistieken analyseren wij welke concrete verbeteringen de volgende dag al kunnen leiden naar meer rendement uit online inspanningen en activiteiten. 

  • Google Analytics monitoring en alerts. Wij kunnen verdachte wijzigingen in webstatieken signaleren die wijzen op een niet volleidg of correct werkende applicatie. Bijvoorbeeld als je ineens geen bestellingen meer binnenkrijgt tussen 17.00 uur en 18.00 uur 's avonds. Op basis van vooraf bepaalde regels informeren we jou proactief als er iets aan de hand lijkt te zijn. 

Google Analytics academy

  • Google Analytics basistraining. Welk rendement haalt jij uit je website? Waar haken bezoekers af op je website? Wat zijn verbeterpunten? Tijdens deze informatieve workshop laten we je zien hoe je Google Analytics kunt gebruiken om antwoorden op deze vragen te krijgen.

  • Google Analytics consultancy. Consultancy door één van onze web analytics consultants.

Realtime inzicht in prestaties

  • (Realtime) dashboarding. Gaan we ons maandtarget realiseren? Welke activiteiten of bronnen lopen achter op target? Om hier dagelijks inzicht in te geven richten wij (realtime) dashboards in. Hiermee komt de online operatie tot leven op de werkvloer en geven we inzicht in het resultaat van de online business case, zonder afleiding van detailinformatie. 

Gecertificeerd Google Analytics partner

Als gecertificeerd Google Analytics (en - Google Tag Manager, Google Optimize en Google Data Studio) partner zijn wij één van de weinige bureaus in Nederland die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en bèta's die we als eerste mogen testen.

 

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Cynthia Kuipers van Pure Energie

De strategische samenwerking en de deskundige aanpak zijn direct terug te zien in de verbeterde resultaten.

Cynthia Kuipers
Pure Energie
Review van Pure Energie over Pure Energie

Certificeringen