Digital Strategy

Ambities zijn goed. Targets ook. Een plan voor de lange termijn is echter cruciaal als je jouw doelstellingen wilt bereiken. Maar hoe stel je zo’n plan op? Adwise helpt doelen te bereiken door een strategie en overkoepelend concept neer te zetten voor jouw digital activiteiten.

Internet marketing strategie

Advies en consultancy

Internetstrategie als basis

Onze vakspecialisten combineren op doortastende wijze hun kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales, bedrijfskunde en internettechnologie. Want Adwise kijkt verder. Daarom starten wij bij de basis: jouw missie, visie en de bedrijfsdoelstellingen zijn het uitgangspunt. Samen bepalen we vervolgens de meest doeltreffende strategieën, concepten en marketinginstrumenten.

Aan de hand van de internet scorecard formuleren we de internetstrategie, die we vertalen naar concrete en praktische doelstellingen. Om deze te bereiken zetten we campagnes in, die we uiteraard meten en bijsturen.

Versterkende internetconcepten

Een goede digitale mailing is een mooi begin. Net als jouw schitterende brochure. Maar waar het écht om gaat is dat alle marketinginstrumenten één geheel vormen. Dan versterken ze elkaar en bereik je op effectieve wijze jouw doelgroep. Adwise maakt graag een weldoordacht plan dat naadloos aansluit op jouw doelgroep en zichtbaar maakt hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen bereikt. Dat kan een compleet internetconcept zijn, maar ook een deelconcept op het gebied van social media, viral marketing, PR, actiemarketing, jubilea en recruitment.  Adwise bedenkt ze, realiseert ze en optimaliseert ze. Met onze expertise lanceren we graag succesvolle concepten voor jou!

Wil je aan de slag met de juiste online strategie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met één van onze vakspecialisten.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Sylvana Theeboom van X-Two Fashion

Adwise helpt ons met hun Agile aanpak snel in te spelen op de veranderende markt om zo altijd het beste rendement te realiseren uit bestaande en nieuwe kanalen

Sylvana Theeboom
X-Two Fashion
Review van X-Two Fashion over X-Two Fashion

Certificeringen