Social media

Optimaal bereik met social media

Social media is hot. Maar het is zeker geen hype. Sterker nog: het is een ideale manier om jouw bedrijf op een menselijke manier onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen!

Contact met je doelgroep via social media

De naam zegt het al: bij social media is het de bedoeling dat je jouw sociale kant laat zien. De tijd dat mensen alleen maar informatie zochten op internet is voorbij. Zij willen conversaties aangaan. Blogs zijn een goed voorbeeld van social media, maar er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen. Sociale netwerken bijvoorbeeld, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar ook YouTube, Google+ en Tumblr zijn bekende social media. Direct contact leggen en informatie delen met anderen, daar gaat het om.

Welke social media zijn geschikt voor jou?

Niet elk sociaal netwerk is geschikt voor je bedrijf. LinkedIn is bijvoorbeeld beter geschikt voor B2B, terwijl consumentenproducten het beter doen op Facebook, afhankelijk van de soort doelgroep. Adwise heeft diverse vakspecialisten in huis die kunnen meedenken over de social mediastrategie. Samen geven we jouw bedrijf een ‘sociaal gezicht’, zodat je via verschillende online kanalen goodwill kweekt en zo maximaal rendement behaalt.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Rene van Essen van SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Net als in onze filosofie bekijkt Adwise het door de ogen van de eindgebruiker

Rene van Essen
SBM Bouw- en vastgoedmanagers
Review van SBM Bouw- en vastgoedmanagers over SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Certificeringen & awards