Social media

Bereik héél gericht jouw doelgroep

Bereik heel gericht jouw doelgroep

De naam zegt het al: bij social media is het de bedoeling dat je jouw bedrijf van de sociale kant laat zien. De tijd dat mensen alleen maar zoeken naar informatie is voorbij. We willen conversaties aangaan. Social media leent zich hier perfect voor. Via kanalen als: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter, YouTube, Pinterest en ga zo nog maar even door, kom je rechtstreeks in contact met jouw eindklant. Social media als Facebook, Instagram en Snapchat lenen zich perfect voor advertenties. Er bestaat geen medium dat zo specifiek en meetbaar in te zetten is als social media advertising. Met deze media is het mogelijk om te zorgen voor meer naamsbekendheid, volgers of zélfs conversies in de vorm van aanvragen of aankopen. 

Welke social media kanalen kies je?

Niet ieder netwerk is geschikt voor iedere organisatie. LinkedIn is bijvoorbeeld meer geschikt voor business to business (B2B) bedrijven, terwijl consumentenproducten het beter doen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Bestaat jouw doelgroep uit jongeren dan is Snapchat voor jou misschien weer interessanter.

Social media monitoring

Met social media monitoring is het mogelijk om te volgen wat er online over jouw merk-, of bedrijfsnaam wordt gezegd. Adwise biedt diverse tools om inzicht en controle te hebben op jouw online reputatie.

Adwise heeft meerdere social media experts in dienst die graag met je meedenken over jouw optimale social mediastrategie. Van strategie tot content creatie én van advertising tot monitoring

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Emiel Koops van Pokon

Adwise kenmerkt zich door haar prettige manier van samenwerken in combinatie met het leveren van uitstekende kwaliteit en expertise

Emiel Koops
Pokon
Review van Pokon over Pokon

Certificeringen