Vraag de whitepaper over e-mailmarketing aan

Heel veel gratis tips & tricks

E-mailmarketing staat al jaren in de top 3 marketingkanalen die het meest bijdragen aan de omzet. Het is daarom ook onmisbaar in de marketingmix van organisaties. Deze whitepaper beschrijft hoe ecommerce organisaties e-mailmarketing succesvol kunnen inzetten. Het gehele proces van klant worden, klant zijn en klant blijven wordt in kaart gebracht aan de hand van het AIDA(S)-model en je krijgt duidelijke handvatten hoe je marketing automation kunt inzetten in elk deel van de customer journey van een (potentiele) klant.

Ook lees je uitgebreid over hoe je een kwalitatieve database opbouwt, hoe je de afleverbaarheid van je mails verbeterd, de laatste trends en over het testen en optimaliseren van je mails en campagnes. Wil je meer weten over deze onderwerpen en hoe je succesvol (geautomatiseerde) e-mailcampagnes inzet? Vraag dan snel de whitepaper aan en lees er alles over!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Klanten over ons

Emiel Koops van Pokon

Adwise kenmerkt zich door haar prettige manier van samenwerken in combinatie met het leveren van uitstekende kwaliteit en expertise

Emiel Koops
Pokon
Review van Pokon over Pokon