Solliciteer nu
menu

Stage & Afstuderen

Almelo / Fulltime.

Wij zijn op zoek naar studenten die enthousiast worden van online marketing en benieuwd zijn naar de digitale marketing wereld. Wil jij stage lopen bij een award-winning digital agency en een van de gaafste werkgevers van Twente? Lees dan snel verder en verken de stagemogelijkheden bij Adwise!

Lees verder
  Wij bieden:
 • Stagevergoeding van 450 euro bruto per maand
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Leren van de beste digital experts

Bij Adwise staat je een (afstudeer)stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een team van leuke collega’s en de beste digital professionals. Binnen Adwise is er plek voor talentvolle studenten die tijdens hun stage écht impact willen maken. Je krijgt de kans om een expertise of discipline binnen de digitale marketing te ontdekken en leert van de beste specialisten op digital marketing vlak. Dit biedt jou een goede kick-start voor je carrière!

Dit ben jij

 • Je bent leergierig, flexibel en nieuwsgierig;
 • Je bent proactief en vindt gezelligheid op de werkvloer ook belangrijk;
 • Je volgt een MBO- of HBO opleiding commerciële economie, creative business, development, software engineer, ICT of een andere opleiding die aansluit bij onze stagemogelijkheden.

Stage bij Adwise

Wij vinden het super belangrijk dat onze Adwisers lekker in hun vel zitten. Want wanneer zij lekker in hun vel zitten, kunnen ze optimaal presteren en zichzelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om onze medewerkers te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Als stagiair bij Adwise heb jij ook mooie voordelen zoals:

 • Flexibele werktijden, thuiswerken en werken in de avonden of weekenden is mogelijk zolang jij maar je verantwoordelijkheid neemt;
 • Stagevergoeding van 450 euro bruto per maand;
 • Een Macbook waar je gebruik van kan maken tijdens je stage- of afstudeer periode;
 • Maak gratis gebruik van onze eigen Adwise Gym;
 • Dagelijks vers bereide lunch en onbeperkt fruit en snacks;
 • Leren van de beste digital experts voor een kick-start van  jouw carrière;
 • Onbeperkt toegang tot (online) trainingen van Goodhabbitz en sluit aan bij de trainingen van de Adwise Academy (beste opleider van Nederland Emerce100, 2024)

Stagemogelijkheden

Er is meer mogelijk dan je misschien denkt! Want binnen Adwise hebben we verschillende afdelingen, chapters en teams waar plek is om stage te lopen. Welke afdeling past bij jou?

SEO
Tijdens een stage bij het SEO-team zul je betrokken zijn bij het schrijven van SEO-geoptimaliseerde inhoud voor klanten, het uitvoeren van linkbuilding activiteiten en het optimaliseren van webpagina's. Sem, een stagiair bij het SEO-team, deelt het volgende: 'Mijn afstudeerproject draait om het verbeteren van de workflow voor onze linkbuilding diensten. Hoe kunnen we efficiënter werken en deze verbeteringen op een heldere manier aan de klant presenteren? Naast dit onderzoek werk ik ook aan linkbuilding, zodat ik een duidelijk beeld krijg van de huidige uitdagingen.

Marketplaces
Senna, stagiair bij het Marketplaces team, deelt zijn ervaringen en taken: 'Ik ben betrokken bij het opzetten van campagnes voor klanten op bekende marketplaces zoals Bol.com en Amazon, evenals andere platforms zoals Praxis. Mijn rol omvat het volledige proces, van het initiëren van een feed met behulp van tools zoals Channable tot het selecteren van de meest effectieve zoekwoorden voor de campagnes. Het is inspirerend om van begin tot eind betrokken te zijn bij het opbouwen van deze campagnes; dit stelt me in staat om veel te leren en nauwlettend te observeren hoe alle aspecten samenkomen.'"

Marketing Strategie
Je werkt aan vormgeving en presentatie van strategische plannen voor diverse opdrachtgevers. Je voert internationale doelgroep- en concurrentieonderzoeken uit met top-tooling zoals exclusieve Google data, Similarweb, Semrush en social listening. Daarnaast help je bij de inzet van AI in onze strategie- en onderzoeksprocessen. Door nauw samen te werken met het strategie team, woon je directiemeetings van onze klanten bij. Zo krijg je diepgaande inzichten in verschillende sectoren, van b2c tot b2b en van e-commerce tot dienstverlening, en van industrie tot en met home & living.

Social & Display
Binnen het Social & Display team krijg je de kans om actief bij te dragen aan klantprojecten van Adwise. Je zult leren hoe je advertentiesets opzet en configureert op verschillende platforms zoals Meta, Pinterest en TikTok. Daarnaast help je bij het definiëren van doelgroepen en ondersteun je collega's bij concurrentieanalyses. Door deze ervaring zul je leren hoe je bedrijven kunt helpen om een voorsprong te behalen in de digitale marketingwereld. Na afloop van je stageperiode zul je de eerste stappen hebben gezet in het verwerven van expertise op het gebied van Social & Display advertising.

SEA
'Stagiaires kunnen volwaardig meedraaien in het team. Je wordt betrokken bij de dagelijkse gang van zaken zoals chapter meetings. In buddyvorm kijken stagiaires mee en leren ze de kneepjes van het advertising vak’, aldus Davey, Head of SEA bij Adwise. Denk hierbij aan meekijken met het opzetten van SEA campagnes, concurrentie- en keyword onderzoeken uitvoeren en natuurlijk leren van de specialisten van Adwise.

Data & Intelligence
Onze Data & Analytics specialisten zijn dagelijks bezig met het verkennen van technologieën, het implementeren van analytics en het actief bijdragen aan productverbeteringen voor zowel onze e-commerce klanten als non-profitorganisaties. Tijdens je stage krijg je de kans om waardevolle kennis op te doen en je vaardigheden toekomstbestendig te maken. Hoe ziet je stage eruit? 'Je maakt deel uit van het Data & Analytics team en werkt samen aan diverse projecten. Je neemt zelfstandig projecten op je waar mogelijk en kunt altijd terugvallen op de ondersteuning van je collega's,' zegt Christiaan Dollen, Head of Data & Intelligence bij Adwise.

Development
Tijdens je stage bij het Development team zal je de kans krijgen samen te werken en ervaring op te doen. Wat dat is? Dat loopt uiteen van het aanpassen van een tekstuele header, het schrijven van een visueel component of een complete product import via een externe API. Youri, development stagiair bij Adwise, zegt het volgende; "S Ochtends begin ik met het uitkiezen van een issue uit de backlog. Deze pak ik zelfstandig op. Wanneer ik vragen heb, kan ik terecht bij mijn begeleider of teamgenoten.’’Dat moedigen wij dan ook aan, zegt Harry (Software Developer), omdat samenwerking uiteindelijk altijd het beste resultaat geeft.

Administratie & Resource Management
Als stagiair binnen het Finance en Resource Management (RM) team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van de organisatie. Het Resource Management team draagt zorg voor de dagelijkse planning van specialisten over diverse projecten. Je zult bezig zijn met het bijwerken van het debiteurenbeheer, het opschonen en verwerken van balansposten, en het verwerken van facturen en declaraties. Daarnaast ondersteun je bij het plannen van onze specialisten op verschillende projecten. Na je stage bij het Finance en RM team heb je waardevolle ervaring opgedaan in financiële administratie en resource management, en een dieper inzicht gekregen in organisaties binnen de marketing wereld.

Workspace
Bij Workspace ben je dagelijks bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden; van het optimaliseren van netwerken en het versterken van de beveiliging van onze applicaties, tot het vloeiend laten verlopen van on- en offboarding processen. Als lid van het Workspace team word je een cruciale speler, waarbij je betrokken bent bij projecten die directe invloed hebben op het welzijn en de productiviteit van onze 150 collega's.

Adwise Academy
Zusterorganisatie Adwise Academy houdt zich bezig met het opleiden van professionals op het gebied van Digitale Marketing. Tijdens een stage bij de Adwise Academy breng je de social media pagina’s naar een hoger niveau, schrijf je blogposts, creëer je inspirerende content in onze foto- en/of podcaststudio of ondersteun je in het maken van banner advertenties, brochures en certificaten. "Bij de Academy krijg je de vrijheid om jouw eigen ideeën uit te werken. In een half jaar heb ik heel veel geleerd op het gebied van digitale marketing’’.

Weet je niet zeker wat het beste bij je past? Geen probleem! Samen kijken we naar de beste fit van jouw interesses en onze mogelijkheden. Benoem in je sollicitatie alvast een voorkeur afdeling en dan gaan we graag met jou in gesprek!

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach;
 • Inclusief en flexibel feestdagenbeleid.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Digital Marketing vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
  • Digital Marketing
  • Sales & Account
  • Support Staff
  • Development
  • Internships
  • Board & Management
 • Dienstverband
  • Fulltime
 • Organisatie
  • Adwise
  • WisePeople
  • Bij opdrachtgever
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24