Solliciteer nu
menu

Sales Consultant

Almelo / Fulltime.

Ben jij een ervaren Recruitment Consultant met aandacht voor mens en organisatie? Wil jij digital professionals helpen dé plek te vinden waar zij impact kunnen maken en bedrijven op voorsprong zetten? En zo te helpen bouwen aan de grootste community van digital professionals? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het ambitieuze en ondernemende team van WisePeople is namelijk op zoek naar uitbreiding! Benieuwd of we bij elkaar passen? Lees snel door.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Maximale groei en persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Healthy lunches, sporten en ontspanning

Dit ben jij

Jij hebt ervaring in de rol van (digital) sales consultant en weet hoe je prospects kan overtuigen in de wereld van recruitment. Daarbij werk jij doelgericht en planmatig om zo de doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen.

Herken jij je hierin?

 • Je beschikt over commercieel inzicht en weet dit op basis van sterke relationele vaardigheden om te zetten in concrete resultaten;
 • Je hebt een passie voor mensen, HR en employer branding;
 • Je bent een echte netwerker, bouwt makkelijk relaties op en wint snel vertrouwen;
 • Jij signaleert kansen en onderneemt proactief actie om de business doelstelling te behalen;
 • Digital en marketing is onze wereld, we worden éxtra enthousiast als jij hier ook blij van wordt of zelfs al de nodige kennis van hebt! Natuurlijk krijg je bij ons alle mogelijkheden om die kennis uit te breiden.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Dus twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan toch vooral doorlezen en verras ons!


Dit ga je doen

Als Sales Consultant bij WisePeople inspireer, informeer en adviseer je (potentiële) opdrachtgevers op het gebied van hun strategische personeelsplanning voor de marketingafdeling. Je verdiept je in de organisatie en branche van je opdrachtgevers en verbindt dit met onze services. Samen met de recruitment consultants geef je het juiste advies aan de opdrachtgever, om zo tot slimme en innovatieve oplossingen voor hun vraagstuk te komen.

Hier ga je mee aan de slag:

 • Je creëert een plan om de groeidoelstellingen voor WisePeople te behalen;
 • Je bouwt ons netwerk van opdrachtgevers verder uit door het doen van acquisitie;
 • Je adviseert onze opdrachtgevers over hun in-house marketing teams. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, zo adviseer je vanuit onze dienstverlening en beheer je relaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van de beste match en overziet hiervoor het hele proces, zowel richting organisaties, hiring managers als digital professionals;
 • WisePeople is een groeiende community en je krijgt hier de kans om mee te helpen bouwen aan onze positie in de markt. Heb jij bijvoorbeeld ideeën over onze eigen marketing, processen of de binding met onze community van Digital Masterminds? Je krijgt hier alle ruimte om ze tot leven te brengen!

Oftewel, hou je van afwisseling en uitdaging? Dan zit je bij ons goed. WisePeople onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en inhoudelijk advies op digital en marketingvlak. Wij staan voor kwaliteit, transparantie en aandacht voor het individu. 

 

Over WisePeople

We zijn de zusterorganisatie van Adwise en Adwise Academy. We werken veel met elkaar samen en delen een supermooi kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Maar dat niet alleen:

 • Het is een uitdagende baan voor een snelgroeiend label met focus op arbeidsbemiddeling in de digital marketing;
 • Er zijn veel mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol, gebaseerd op vertrouwen;
 • Je komt terecht in een hecht en ambitieus team;
 • Veel mogelijkheden voor hybride werken en flexibele werktijden;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten of bootcamp met je collega’s;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen;

Verder is er een heuse feestcommissie die regelmatig zorgt voor gezellige en sportieve uitjes, borrels en feestjes. 


Meer weten?

Past deze rol helemaal bij jou en wil jij meer weten? Leuk! Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘verzenden’. Je ontvangt snel van ons een reactie terug, beloofd!
Nog geen 100% fit maar wel nieuwsgierig naar meer? Vul dan ook hieronder je gegevens in. Niet al onze vacatures staan namelijk al online. Laten we samen kijken naar wat er bij jou past

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

Digital Marketing trainingen

Trainingen van vak specialisten in inspirerende ruimtes

traineeship digital marketing

Yoga sessies

Traineeship 12 weken

Samen opdrachten maken

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24