Solliciteer nu
menu

Recruitment & Experience specialist

Almelo / Fulltime.

Digital professionals helpen bij het vinden van hun droombaan. Klinkt dit jou goed in de oren? Dan hebben wij jouw droombaan: Recruitment & Experience Specialist bij WisePeople. Een uitdagende functie waarin je jouw coaching skills in kunt zetten om professionals te helpen met de volgende stap van hun carrièrepad. Als je het over ‘een dynamische branche en ruimte voor mooie ideeën' hebt, dan past deze functie bij jou!

Lees verder
  Wij bieden:
 • Maximale groei en persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Healthy lunches, sporten en ontspanning

Dit ben jij

Je bent een echte teamplayer, ziet kansen waar de ander ze niet ziet en weet in elke situatie het positieve te zien. Jij bent goed in het opbouwen van relaties en het winnen van vertrouwen, zowel met collega’s als met professionals. Je hebt ervaring binnen arbeidsbemiddeling / recruitment of juist digital marketing en wilt je ontwikkelen op het snijvlak hiervan;

 • Je hebt inmiddels enige werkervaring binnen recruitment en hebt interesse om de nieuwste en slimste recruitment strategieën en middelen in te zetten;
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en werkt graag met mensen samen;
 • Je neemt initiatief, hebt veel vernieuwende ideeën en je weet van aanpakken. Altijd doelgericht en met een plan;
 • Je hebt een interesse in (job)coaching, recruitment en weet mensen te inspireren;
 • Je woont op reisafstand van Almelo.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Dus twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan tóch vooral doorlezen!


Dit ga je doen

 • Je werft digital professionals en gaat het gesprek met ze aan, want halen ze nog steeds zoveel energie uit hun huidige baan, of kun jij ze helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging? De gesprekken zijn echt een combinatie van coaching en consulting.
 • Door de vele mogelijkheden kun je ze ook écht helpen. Samen kijk je welke vacature bij Adwise of opdrachtgevers via WisePeople de beste match is. Vervolgens pak je het hele proces met ze op en blijf je met ze in contact, zelfs tijdens de onboarding. Super persoonlijk dus!
 • Je bent verantwoordelijk voor ons attentiebeleid. Je weet dus altijd iets leuks te bedenken en op een aansprekende manier in te haken op speciale momenten.
  Je organiseert inspirerende evenementen die bijdragen aan het opbouwen van onze community van Digital Masterminds en weet iedereen daarbij altijd een onvergetelijke ervaring te geven.
 • Daarnaast denk en werk je actief mee aan continue procesverbetering en een optimale candidate experience.
 • Je bent steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om onze organisatie positief te positioneren en in contact te komen met de verschillende doelgroepen.
   

Lang verhaal kort: Als Recruitment & Experience Specialist ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en aannemen van nieuwe collega’s die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Jij weet impact te maken door een sterk netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden om daarmee zowel de groei van zowel onze zusterorganisatie Adwise als onze opdrachtgevers optimaal te faciliteren. Want mensen gelukkig maken met leuk werk en bedrijven met nieuwe collega’s, dat maakt jou dan weer gelukkig! Je werkt hierin nauw samen met je collega’s van Adwise, Adwise Academy eOver WisePeople

Over WisePeople

WisePeople is een groeiende community van digital professionals die we met jouw hulp nog veel groter willen maken. Wij zijn de WiseGuides op je carrièrepad, om samen ambities te ontdekken en waar te maken. Zodat professionals betekenisvol, uitdagend werk kunnen doen waarmee ze zichzelf én de organisatie op voorsprong zetten.We zijn de zusterorganisatie van Adwise en Adwise Academy. We werken veel met elkaar samen en delen een supermooi kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Maar dat niet alleen:

 • Het is een uitdagende baan voor een snelgroeiend label met focus op arbeidsbemiddeling in de digital marketing;
 • Er zijn veel mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol, gebaseerd op vertrouwen;
 • Je komt terecht in een hecht en ambitieus team;
 • Veel mogelijkheden voor hybride werken en flexibele werktijden;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten of bootcamp met je collega’s;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen;
 • Verder is er een heuse feestcommissie die regelmatig zorgt voor gezellige en sportieve uitjes, borrels en feestjes. 


Meer weten?

Past deze rol helemaal bij jou en wil jij meer weten? Leuk! Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘verzenden’. Je ontvangt snel van ons een reactie terug, beloofd!

Nog geen 100% fit maar wel nieuwsgierig naar meer? Vul dan ook hieronder je gegevens in. Niet al onze vacatures staan namelijk al online. Laten we samen kijken naar wat er bij jou past

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

Digital Marketing trainingen

Trainingen van vak specialisten in inspirerende ruimtes

traineeship digital marketing

Yoga sessies

Traineeship 12 weken

Samen opdrachten maken

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24