Solliciteer nu
menu

Performance Manager

Almelo / fulltime.

    Wij bieden:

Heb jij de ambitie, expertise, skills en ervaring om onze opdrachtgevers te laten groeien en ze dagelijks een topervaring te bieden? Help uitdagende, bekende en internationale merken groeien als performance manager!

This is you

  • Zelfstandig, hebt aan een half woord genoeg en durft zelf initiatief te nemen;
  • Een stevige en pragmatische persoonlijkheid;
  • Digital minded, digital first, hebt passie voor digital;
  • Bekend met onze diensten en kent het digitale speelveld;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. We geloven erin dat je met de juiste mindset alles kunt leren. Twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!

Je team: Client Services & Strategy
Als Performance Manager ben je onderdeel van Client Services. Een team bestaande uit veelzijdige marketeers, die het succes en de groei van onze opdrachtgevers realiseren én hierdoor onze eigen business laten groeien. Onze Performance Managers zijn de dagelijkse strategisch en tactische sparringpartners voor onze opdrachtgevers. Samen met het team ben je de katalysator voor innovatieve en geïntegreerde projecten en cases binnen alle disciplines binnen Adwise. Client Services is centraal gepositioneerd in onze organisatie. Dichtbij de opdrachtgevers en het middelpunt van alles wat we voor ze doen.

Als Performance manager vertegenwoordig je de stem van de opdrachtgever binnen onze organisatie. Tegelijkertijd behoudt je een objectief perspectief op hoe we opdrachtgevers kunnen versnellen in hun business en kijk je hoe we de doelstellingen en verwachtingen kunnen overtreffen. Als Performance Manager ben je gelijktijdig business partner, challenger, marketing en performance strateeg, ondernemer en de vertrouwde adviseur van onze opdrachtgevers.


Who you truly are

Onze Performance Managers zijn niet gewoon “account mensen”. Ze denken en acteren als CMO’s en marketingmanagers. Dat betekent dat ze heel dicht bij onze opdrachtgevers staan en ze helemaal begrijpen. Dat gaat verder dan alleen de producten en diensten die we leveren. Het zijn T-shaped marketeers en ondernemers die de organisatie van onze opdrachtgevers behandelen alsof eigen is #beyourcustomer.

Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor onze diensten en opdrachtgevers. We geven jou hier graag de ruimte voor.

Daarom besteed je 10% van jouw tijd aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

What you'll be doing

Dus, lang verhaal kort: wat ga jij als Performance Manager doen binnen Adwise? Je draagt de dagelijkse performance verantwoordelijkheid van jouw opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn dat je team met digital specialisten weten wat ze moeten doen. Want dankzij jou verloopt het proces vlekkeloos, worden verwachtingen overtroffen en realiseren we groei voor onze opdrachtgevers. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de performance strategie en de roadmap realisatie van de grotere opdrachtgevers binnen je team. Je bewaakt voortgang op KPI's, deliverables en budgetten op accountniveau, de impact die we leveren én dat ook alle stakeholders dit ervaren.

Je bent sparringspartner op tactisch niveau en informeert, inspireert en adviseert opdrachtgevers proactief ten aanzien van kansen, bedreigingen en onbenutte potentie. Door jouw tactische inzicht zorg je ervoor dat we continu de juiste inzet van en synergie tussen performance channels, platformen en content inzetten. Samen zorgen we ervoor dat opdrachtgevers in hun business case als eerste profiteren van de nieuwste innovaties en slimste verbindingen.

Met jouw heldere briefing kan het team aan de slag of lopende campagnes bijsturen. Je zorgt voor een actuele (ERP) administratie en stuurt op de winstgevendheid van jouw projecten en tijdige facturatie. Je viert successen met het team en neemt je verantwoordelijkheid als er iets misgaat.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23