Solliciteer nu
menu

Internships

Almelo / fulltime.

Bij Adwise staat je een (afstudeer)stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bij Adwise maak je deel uit van een topteam van de leukste collega’s en de beste digital professionals.

Wij gaan ervoor zorgen dat jij optimaal kunt ontwikkelen. Dat betekent in ieder geval een strakke werkplek, goeie techniek, geweldige koffie, optimale begeleiding en leuke feestjes om succes te vieren!

Stage lopen bij Adwise betekent werken en leren in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Bekijk hier onze beschikbare stageplekken.

 

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Bij Adwise staat je een (afstudeer)stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bij Adwise maak je deel uit van een topteam van de leukste collega’s en de beste digital professionals.

Stage lopen bij Adwise betekent werken en leren in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

   Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

   • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
   • Stage- en reiskostenvergoeding;
   • Vers fruit;
   • Dagelijks een vers bereide lunch;
   • Avondmaaltijden service;
   • Yoga & Mindfullness;
   • Gratis sportabonnement.


   Wie ben jij en waar krijg jij energie van?
   Ben je op zoek naar een stage, overtuigd van jouw toegevoegde waarde en en beschik jij over het Adwise DNA? 

   Dan horen wij het graag! We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires en kijken graag voor je naar de mogelijkheden.

   Us

   Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

   Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

   Meer over werken bij Adwise

   Solliciteer nu

   Op deze vacature.

   Meer weten? Neem contact op met Elke
   
           
   
           
   Voornaam
   Achternaam
   Ongeldig e-mailadres
   Vul een geldig telefoonnummer in
   Meer weten? Neem contact op met Elke

   Hoe nu verder?

   Solliciteren is één.

   Solliciteer.

   Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

   Kennismaken. Is er een Adwise fit?

   Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

   Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

   Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

   Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

   Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

   Internships vacatures

   Do something you love and make an impact.

   • Alle categorieën
    • Internships
   • Alle locaties
    • Almelo
   • Dienstverband
    • fulltime
   Staat je vacature er niet tussen?

   Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

   Open sollicitatie
   Wil je geen vacature missen?

   Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

   Job alert instellen

   Meer weten?

   Elke kan je alles vertellen.

   Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

   Contact

   #1 Fullservice Digital Agency 2021