Solliciteer nu
menu

Data Engineer

Almelo / fulltime.

Gegevens verzamelen, zorgvuldig verwerken, grondig analyseren en vervolgens verborgen patronen en trends onthullen die onze klanten goede richting in helpen. Als Data & Insight professional bij Adwise speel je een cruciale rol in het nemen van datagestuurde beslissingen en het bevorderen van groei binnen onze organisatie. Je hebt de mogelijkheid om waardevolle inzichten te leveren die impact hebben op de strategie en het succes van Adwise.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Bij ons draait alles om data en we hebben jou nodig om ons team te versterken als Data Engineer. Ben jij een engineer met passie voor data? Laten we kennismaken!

This is you

 • Je hebt een diepgaande passie voor data en technologie.
 • Uitstekende kennis van SQL is essentieel.
 • Aantoonbare ervaring met cloudplatformen zoals Google Cloud Platform (GCP).
 • Vaardigheid in een of meer programmeertalen zoals Python of Java is een pluspunt.
 • Kennis van data warehousing, ETL-processen en data-integratie is noodzakelijk.
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande punten voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!


De juiste personality is de basis voor succes!
Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude
vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur
Dit vormt de basis voor nu én voor de toekomst.


Who you truly are

Je bent een ervaren Data Engineer, maar vooral proactief, nieuwsgierig, enthousiast en open voor innovaties en veranderingen door een snel ontwikkelende omgeving. Door je effectieve communicatie ben je in staat om je interne en externe stakeholders goed te managen. Je bent niet bang om je expertise over onderwerpen te uiten, met respect voor anderen.

Daarnaast heb je sterke analytische vaardigheden, maar heb je ook ervaring met technische vraagstukken. Je kunt resultaten en vraagstukken op een eenvoudige, begrijpbare taal overbrengen aan je team. Op deze manier kunnen we samen groeien en successen vieren.

Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor onze organisatie. We geven jou hier graag de ruimte voor. Daarom besteed je minstens 10% van je tijd aan het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

What you'll be doing

Bij Adwise ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van data-infrastructuur en -pipelines op ons Google Cloud Platform (GCP). Concreet:

 • Je bedenkt en implementeert datapipelines en ETL-processen in de cloud.
 • Je werkt samen met teams om te begrijpen wat ze nodig hebben en hoe we gegevens kunnen verwerken.
 • Je maakt gegevens beter en sneller met behulp van de nieuwste technologie.
 • Je zorgt ervoor dat onze gegevens veilig, schoon en betrouwbaar zijn.
 • Je documenteert gegevensstromen, processen en best practices.

In je dagelijkse werkzaamheden werk je aan het inrichten van een modern data stack voor onze opdrachtgevers. Denk daarbij aan het inrichten van BigQuery databases, data ontsluiten met behulp van Fivetran of een maatwerk koppeling en inzichtelijk maken met behulp van Looker of een andere BI tool voor onze teams. Je denkt daarnaast mee over het verbeteren en het stroomlijnen van het data landschap van onze opdrachtgevers.

In jouw rol als Data Engineer ben je dagelijks bezig met technologieën van hoog niveau binnen een uitdagend scala aan gebruiksscenario’s en werk je mee aan award-winning cases. Ben je hierin minder ervaren, dan heb je een hecht team waar je op kunt terugvallen, waardoor je verder kunt groeien in je ontwikkeling. Wij vinden persoonlijkheid, talent en ontwikkeling minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande vraag voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Neem contact op of neem een kijkje in een van onze Data Roundups, om te zien waar wij dagelijks aan werken.

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Marita

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Marita

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Data & Insights vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Dienstverband
 • Organisatie
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Marita kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23