Solliciteer nu
menu

Account Director E-commerce

Almelo / contract.

Groei realiseren, business doelstellingen formuleren en vervolgens concrete acties bepalen die jouw klant de goede richting in helpen. Als Sales & Account professional bij Adwise help je klanten bij het transformeren, positioneren, het innoveren en het stellen van doelen die hun organisatie laat groeien naar dat hogere doel.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Heb jij de ambitie, expertise, skills en ervaring om onze e-commerce opdrachtgevers succesvol te laten zijn door middel van digital? Help uitdagende, bekende en internationale merken groeien als Account Director!

Wat jij gaat doen
Je bent primair sparringspartner op management- en directieniveau bij opdrachtgevers. Je inspireert, adviseert en challengt met maar één doel: groei. Samen met je team ben je de digitale hersenhelft van bekende merken en uitdagende opdrachtgevers, nationaal en internationaal. 

Je signaleert doelen, kansen, dilemma's en acteert als CDO/CMO van onze opdrachtgevers; je helpt de digitale strategie te bepalen en zorgt dat accounts groeien en versnellen in hun markt. Je vertelt opdrachtgevers waar kansen liggen, wat dilemma's zijn, wat problemen zijn en neemt hen aan de hand om deze op te lossen en groeikansen te benutten. Sterker nog, we lossen niet allen problemen of dilemma's op, we zorgen dat zij en hun businessmodel future proof zijn, dat we op disruptieve wijze concurrentievoordeel realiseren en hele markten veranderen.

Je neemt opdrachtgevers aan de hand mee. Je vertelt ze hoe ze digitaal kunnen groeien en versnellen. Je vertelt ze exact waar kansen liggen, wat (toekomstige) dilemma's zijn en wat risico's zijn voor het realiseren van business doelstellingen. En je vertelt ze hoe en wanneer we deze dilemma's/vraagstukken gaan beantwoorden, door de strategische roadmap uit te stippelen. Je weet exact wat in de markt speelt, wat bij concurrenten speelt, wat de potentie is in nieuwe markten, wat de toekomst brengt, wat trends en bedreigingen zijn in de markt. 

Je bent niet alleen de primaire strategische partner van opdrachtgevers, maar ook in de lead op het account algemeen. Dit betekent dat je continu de match maakt tussen de digitale strategie, ontwikkelingen, wensen, achterliggende vragen/problemen bij opdrachtgevers met alle expertise, services en products van Adwise. Jij overtreft verwachtingen door te weten wat jouw opdrachtgevers nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten.

  You 
  Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

  Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

  Verder vragen we:

   • HBO/WO werk- en denkniveau;
   • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de digitale wereld;
   • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde;
   • Brede kennis en expertise binnen het digitale domein 
   • Ervaring met integrale digitale oplossingen;
   • Commercieel volwassen in houding, skills, gedrag en representativiteit;
   • Denkt en acteert in het belang van onze opdrachtgevers en streeft naar een geweldige customer experience;
   • Absolute passie en drive. Nieuwsgierig, wilt op de hoogte zijn van de laatste kennis.

  Innovatietijd

  Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

  #workwithus!
  Ben jij te omschrijven als gedreven, ambitieus en zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen)?

  Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

  Solliciteer nu op de vacature Account Director E-commerce en #workwithus!

  Us

  Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

  Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

  Meer over werken bij Adwise

  Solliciteer nu

  Op deze vacature.

  Meer weten? Neem contact op met Sanne
  
          
  
          
  Voornaam
  Achternaam
  Ongeldig e-mailadres
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Meer weten? Neem contact met Elke op

  Hoe nu verder?

  Solliciteren is één.

  Solliciteer.

  Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

  Kennismaken. Is er een Adwise fit?

  Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

  Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

  Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

  Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

  Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

  Sales & Account vacatures

  Do something you love and make an impact.

  • Alle categorieën
   • Sales & Account
  • Alle locaties
   • Almelo
  • Dienstverband
   • fulltime
  Staat je vacature er niet tussen?

  Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

  Open sollicitatie
  Wil je geen vacature missen?

  Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

  Job alert instellen

  Meer weten?

  Elke kan je alles vertellen.

  Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

  Contact

  #1 Fullservice Digital Agency 2021