Goud en Zilver tijdens Dutch Interactive Awards 2019!

De prijzen voor het beste interactieve werk van het afgelopen jaar zijn uitgereikt tijdens de tiende editie van de Dutch Interactive Awards 2019, die werd gepresenteerd door Emerce en de Dutch Digital Agencies (DDA). Tijdens de tiende editie van Dutch Interactive Awards zijn wij maar liefst twee keer in de prijzen gevallen met cases voor Ziezodan in de categorieën Tools en Service.  

Twee awards met cases voor Ziezodan

Bij de DIA’s wonnen wij twee awards in de categorieën Tools en Service met opdrachtgever Ziezodan. In deze twee categorieën nam Adwise het op tegen onder andere Albert Heijn, Volvo, Heineken en de Staatsloterij. Adwise wist zilver voor de categorie service en goud voor de categorie tools mee naar huis te nemen. Ziezodan verbindt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven. Door het gebruik van digitale/tech expertise hebben Ziezodan en Adwise een platform ontwikkeld welke een substantiële bijdrage leveren aan het gehele vastgoed-onderhoudsdomein. 

"Wat ben ik super trots op dit resultaat en deze samenwerking. Zoveel inspanning en betrokkenheid wordt beloond met winst van o.a. Albert Heijn. Fantastisch resultaat!" - Michiel Pot, Algemeen directeur Ziezodan

Dutch Interactive Awards Adwise

Meer informatie

Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt en tot welke resultaten het heeft geleid? Check dan de rest van het verhaal op Emerce. #DIA2019

Deel deze blog!

Let's make impact together!

Let's make impact together!

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Kom vrijblijvend een keertje sparren

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL