Overtref jouw digital
commerce succes!
E-commerce specialist Adwise - Your Digital Commerce Brain

E-commerce

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten je continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je e-commerce ambities door geintegreerde pure/omnichannel oplossingen en services. Adwise biedt je de innovatiekracht, de expertise, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je e-commerce ambities en dromen.

Goede keuzes zijn de sleutel tot e-commerce succes. Ze maken het verschil tussen geld verdienen en geld verliezen. Tussen stress en een goede nachtrust. Adwise is de derde hersenhelft van jouw organisatie die je iedere dag weer helpt om de juiste keuzes te maken voor jouw e-commerce doelstellingen. En om die keuzes snel, efficiënt en praktisch te realiseren. Van strategie, de ontwikkeling en optimalisatie van e-commerce platformen tot digital marketing en alle gewenste (realtime) inzichten, analyses en optimalisaties. 

 

Certificeringen

Cases

Het effect van Google Shopping

Het effect van Google Shopping: 64% lagere kosten per conversie en 275% meer conversies

Hangershop


De kracht van strategie en User eXperience testing

Kees Smit Tuinmeubelen

Winkelbezoek en offline aankopen meetbaar gemaakt in Google Analytics

Adwise - Your Digital Commerce specialist

E-commerce is veel meer dan het hebben van een webshop alleen. Sec draait het om het realiseren van omzet door middel van het digitale kanaal, maar ook voor e-commerce vraagstukken geldt dat het succes vergroot wordt door het maken van de juiste keuzes en een geintegreerde aanpak en samenspel van platformen en middelen. Het verbinden en integreren van de online en offline wereld waarbij de doelgroep centraal wordt gesteld. Wij gaan uit van de customer journey en creeeren, ontwikkelen en optimaliseren de gewenste touchpoints om de doelgroep van daaruit de beste customer experience te geven wat resulteert in een optimaal bereik, bezoek, conversie en klantloyaliteit. Kortom #Digital #Impact

Pure, Omnichannel, Multichannel, Crosschannel

We kijken niet naar digital als individueel kanaal, maar kijken juist naar optimale integratie zodat alle werelden 1 worden en elkaar verterken. Alles draait om relevantie, wat betekent aanwezig zijn daar waar de doelgroep je verwacht en waar je relevant voor ze bent.

Waarom Adwise?

  • Bewezen expertise in vrijwel alle branches, van fashion, travel, zorg, food, retail, automotive, education tot business-to-business (B2B).
  • Adwise behoort tot de Europese top agencies met een score/waardering van een 9.8 door Google
  • Winnaar Best Customer Case Google Europe (2015)
  • Honderden tevreden opdrachtgevers
  • 100% klanttevredenheid
Pure, Omnichannel, Multichannel, Crosschannel
<h2>E-commerce succes vergroten?</h2>

E-commerce succes vergroten?

Of je nu pure, omnichannel of multichannel speler bent, wij sparren graag vrijblijvend met je over de mogelijkheden om jouw succes te vergroten.

Spar vrijblijvend met ons

E-commerce blogs

Klanten over ons

Kim Otte van Leadax

Adwise heeft ons bewezen dat online marketing ook binnen een van oorsprong behouden markt succesvol kan zijn en waarbij offline en online kanalen effectief samenkomen en elkaar versterken

Kim Otte
Leadax
Review van Leadax over Leadax