Screening

Kwalificeren van online kennis en vaardigheden

Echte Digital Brains maken het verschil tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen stress en een goede nachtrust. Want zij weten de juiste keuzes te maken én de juiste dingen te doen omdat ze weten wat wel en niet werkt. Door snelle (technologische) ontwikkelingen of een gebrek aan actuele kennis en een heldere visie op de toekomst, zijn organisaties echter vaak niet in staat om (nieuwe) medewerkers goed te kwalificeren. Wij kunnen je hierbij helpen.

Onze werkwijze

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je naartoe wilt. Samen zetten we de stip op de horizon op basis van de online strategie, zodat we kunnen bepalen welke skills en persoonlijkheden er binnen het team nodig zijn om je ambitie te realiseren. Vervolgens auditten we de huidige situatie en geven we advies over de gewenste situatie. Daarna gaan we in gesprek met de online marketeers die je in dienst hebt of die je van plan bent in dienst te nemen. Hierbij betrekken we onze vakspecialisten die gericht in kunnen zoomen op het kennis en toepassingsniveau van de medewerker. Hierbij kijken wij uiteraard ook naar creativiteit, kennis van de branche waarin je actief bent en het analytisch vermogen van de kandidaat. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze vakspecialisten kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage.

Heb je nog geen eigen online marketeer gevonden?

Dan bieden we altijd de mogelijkheid om één van onze eigen specialisten op flexibele basis bij jou in te zetten op locatie of zorgen we met evenveel plezier voor de werving en selectie en/of het opleiden van een high-potential die past binnen jouw bedrijfscultuur.

<h2>Wil jij ook dat wij jouw online marketeer kwalificeren?</h2>

Wil jij ook dat wij jouw online marketeer kwalificeren?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Plan een vrijblijvende afspraak

Gerelateerde blog items

Klanten over ons

Kevin Roelofs van Shock Media

Wij ervaren de samenwerking met Adwise als zeer prettig! Het team van specialisten heeft verstand van het vak en komen met goede adviezen en oplossingen.

Kevin Roelofs
Shock Media
Review van Shock Media over Shock Media

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

---
Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Certificeringen