Marketing backoffice services

Realtime adwisdom, continuïteit en fun!

Mist jouw marketeer een team of ontbreekt het aan kennis of inspiratie om de juiste keuzes te maken? Of heb je last van verloop en staan de activiteiten regelmatig stil waardoor je geen vooruitgang kunt boeken? Dan is onze backoffice services de oplossing!

Wat houdt onze backoffice dienstverlening in?

Met behulp van onze backoffice dienstverlening geven we jouw eigen marketeer op basis van een 'service level agreement aanpak' toegang tot de onze backoffice (Adwise HQ) en alle voordelen die dit met zich meebrengt. In feite worden wij jouw professionele marketingafdeling op afstand met ruim 70 specialisten die ingezet kunnen worden om jou of je eigen marketeer continu te helpen om maximaal online rendement te behalen. Bovendien zorgen we niet alleen voor ondersteuning, maar ook voor inspiratie, begeleiding, opleiding, fun en continuïteit. We bieden zelfs een flexwerkplek bij ons op kantoor aan, zodat er naar gelang de eigen behoefte één of meerdere dagdelen in onze moderne kantooromgeving gewerkt kan worden. Kortom: we bieden een ruim pakket van extra's en voordelen waardoor de marketeer met veel meer plezier aan het werk zal zijn.

Heb je nog geen eigen marketeer?

Dan bieden we altijd de mogelijkheid om één van onze eigen specialisten op flexibele basis bij jou in te zetten op locatie of zorgen we met evenveel plezier voor de werving en selectie en/of het opleiden van een high-potential die past binnen jouw bedrijfscultuur.

<h2>Meer weten over onze backoffice services?</h2>

Meer weten over onze backoffice services?

Maak dan een afspraak en ik vertel je er alles over.

Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een vrijblijvende afspraak

Gerelateerde blog items

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

---
Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Certificeringen