Weet jij hoe jouw merk ervoor staat in de media?

Krijg volledig grip op de online wereld met social media monitoring

Wat wordt er online allemaal gezegd over jouw bedrijf of merk? Heb jij het gevoel dat je onvoldoende grip hebt op de online wereld? Wij helpen je graag!

Vraag nu de whitepaper aan

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement.


Scroll naar beneden voor meer informatie

Heb jij voldoende grip op de online wereld?

Elke dag worden er wereldwijd miljoenen berichten op het web geplaatst. Van statusupdates tot foto's en van van gebruikerservaringen tot persberichten. Een fractie van die berichten gaat over je bedrijf en de producten of diensten die je aanbiedt. Misschien probeer je het bij te houden door al je social kanalen te controleren op nieuwe meldingen. Maar heb je wel écht het gevoel dat je zicht hebt op de online wereld? 

Social media monitoring

Met social media monitoring breng je continu de online berichtgeving over een specifiek onderwerp of merk in kaart. Denk bijvoorbeeld aan berichten van consumenten of concurrenten die afkomstig zijn uit social media, fora, nieuwssites of blogs. Het doel van social media monitoring is dat je proactief in de gaten houdt en luistert naar wat er speelt rondom jouw merk of organisatie. 

Start direct met social media monitoring

Social media monitoring biedt veel inzichten in je doelgroep, waar ze zitten en wat hen bezighoudt. Daarnaast geeft het ook veel inzicht in wat er over jouw organisatie wordt gezegd. Door dit inzicht ben je beter in staat om proactief de interactie met je doelgroep aan te gaan. 

Vraag de whitepaper aan

Vraag de whitepaper aan

Heb je een specifiek vraagstuk over social media monitoring of wil je meer informatie? Neem contact op met Milou via m.grunder@adwise.nl.

Vraag de whitepaper aan

Blogs over social media marketing