Google Analytics basistraining

23 april 2020.

Direct inschrijven
 
Almelo

Donderdag 23 april 2020
09.00 - 11.00 uur

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo

Welk rendement haal jij uit je website? Waar haken bezoekers af op je website? Wat zijn verbeterpunten? Tijdens deze informatieve workshop laten wij je zien hoe je Google Analytics kunt gebruiken om antwoorden op deze vragen te krijgen.

Hoe ziet de training eruit?

De basistraining start met een business case. Waarom wil een organisatie websitegebruik meten? Wat voor soort statistieken zijn nodig om de prestaties van websites te beoordelen? Nadat dit helder is, wordt uiteengezet hoe Google Analytics is opgebouwd.

Na de business case volgt een uiteenzetting van de basisfuncties. Binnen de tientallen rapporten biedt Google Analytics een aantal overzichtsrapporten die de belangrijkste informatie samenvat. Stap voor stap maken wij duidelijk welke informatie de overzichtsrapporten leveren en hoe je de nieuwe kennis kunt gebruiken om bij te sturen.

Tot slot leggen wij uit welke aanvullende mogelijkheden Google Analytics biedt. Hierbij geven wij aan in welke gevallen het nuttig is ermee aan de slag te gaan. Kortom, een leerzame ochtend voor de beginnende Google Analytics gebruiker.

 

Informatie over de training

Datum

Donderdag 23 april 2020

Tijdstip

09.00 - 11.00 uur

Locatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo

Groepsomvang

Minimaal 3 deelnemers
Maximaal 10 deelnemers

Deelnamekosten

Gratis

Inclusief

Koffie, thee, water

Schrijf je direct in

Google Analytics basistraining.

  •  *
  •  *
  •  *
  • 012-3456789
  •  *
  •  *
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .