Digital Marketing Basis

Voor wie de basis wil leren van digital marketing

Voor wie?

De wereld wordt steeds digitaler. Iedere organisatie en medewerker heeft ermee te maken. Wil jij de basis leren van digital marketing om te kijken of deze richting echt bij jouw past? Volg dan nu de cursus Digital Marketing Basis. Om de kwaliteit van onze cursussen te waarborgen werken wij samen met SkillsTree.

Volledige vergoeding
Woon je in Twente en is jouw hoogst afgeronde opleiding MBO niveau 4? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus (t.w.v. € 1.950,-). Meld je aan op deze pagina en wij zoeken, geheel vrijblijvend uit of je in aanmerking komt voor vergoeding. Jij betaalt dan zelf of je wel of niet wilt deelnemen.

Meld je direct aan

200

+

Deelnemers

92

%

Beveelt ons aan

15

+

Jaar ervaring

Adwise Academy

Bepaal zelf hoe jij je verder ontwikkelt. Op locatie of volledig online..

Wij geloven in blended learning: leren waar en wanneer jij dat wilt. Zo bepaal jij zelf hoe jij de cursus wilt volgen, maar altijd met de ondersteuning van onze specialisten binnen het vakgebied.

Inhoud Basiscursus

Tijdens de Basiscursus ga je in 5 lessen kennismaken met de belangrijkste disciplines binnen het digital marketing gebied. Tijdens deze lessen komen de volgende onderdelen aan bod:

 1. Strategie & analytics
  Online marketing moet een onderdeel zijn van de marketing strategie. Hoe kun je de strategie op elkaar laten aansluiten en hoe kan analytics hierbij helpen? 
 2. Concept & content
  Hoe kun je vanuit de strategie content bedenken en creëren die niet alleen aansluit bij je eigen doelstellingen maar ook echt relevant is voor je doelgroep?
 3. SEO & SEA
  Zichtbaar zijn in Google is van belang om (potentiële) klanten op je website te krijgen. Maar dit kan zowel organisch (niet betaalt) als paid (via advertenties). Wat is het verschil en hoe zet je deze twee kanalen op een juiste manier in. 
 4. Social media & e-mailmarketing
  Facebook en Instagram, LinkedIn en Pinterest zijn sociale media die een belangrijke rol kunnen spelen in je online strategie. Hoe kun je deze media gebruiken binnen jouw strategie en hoe kun je adverteren op deze media? Daarnaast krijg je een intro in de basisprincipes van e-mailmarketing.     
 5. UX & conversieoptimalisatie.
  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website en hoe kun je ervoor zorgen dat je meer conversies hebt op je website? De basis van dit proces wordt toegelicht.

Adwise Academy

Erkend als e-Academy learningpartner.

Adwise Academy is een erkende opleider. Thuiswinkel.org heeft Adwise bestempeld met het label: e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching. 

e-Academy Learningpartner 

Groepsomvang

Gemiddeld 6-12 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor vergoeding

Inclusief

Certificaat

Onze Academy trainers

Delen graag hun kennis vanuit hun expertise.

Elke Eijsink Email & Content Marketeer
Arnold Maskat Digital Strategist
Angelique Prenger Digital Marketeer
Devin Poorterman SEO Marketeer
Britt Veldhuis Content & Social Marketeer
Davey Stokkers Digital Advertising Marketeer
Eelco ter Hedde Advertising & SEO Marketeer
Jasmijn Hemersma Head of Email / Senior Email Consultant
Joscintha Ballast Account Strategist
Maikel Veldhuis Experience Manager

Kosten en certificering

Begeleiding door award-winning professionals.

Bepaal zelf hoe jij de kennis tot je neemt. Onze blended learning aanpak stelt je in staat om cursussen te volgen op locatie of vanuit je eigen huis. Je wordt begeleid door award-winning professionals met ruime ervaring in het werkveld. Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit van onderwijs, werken wij samen met SkillsTree. Zij waarborgen de kwaliteit op meerdere manieren.

Na afronding

 • Ben je in bezit van het Digital Marketing Basiscertificaat.
 • Ben je bekend met de basisbeginselen van Digital Marketing.

Deelnamekosten

De deelnamekosten van deze cursus bedragen € 1.950,-.


Volledige vergoeding

Woon je in Twente en heb je ten hoogste MBO niveau 4 afgerond? Dan kom je in aanmerking voor een volledige vergoeding van de cursus (t.w.v. € 1.950,-). Meld je via het formulier hier onder aan en wij zoeken uit of je in aanmerking komt voor vergoeding. Daarna bepaal jij zelf of je wilt deelnemen.

Aanmelden

Digital Marketing Basis.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *